De vanzare casa 5 camere Oxford Gardens Pipera, Pipera, Bucuresti / Ilfov

ID: 82234
14 Martie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vilă premium cu 4 dormitoare sitauta în popularul complex rezidențial Oxford Gardens din Pipera. Complexul se afla vizavi de Școala Internațională Americană din București (AISB) și a fost proiectat cu străzi largi, mai multe puncte de acces securizate și 5 tipuri diferite de case moderne.

Comunitate internațională mixtă, atat cu expati cat si cu romani. În complex există un teren de tenis si un loc de joaca pentru copii. Condominium are o echipa de mentananta dedicata care poate fi contractata contra cost si care se poate ocupa de toate lucrarile de mentenanta din imobile.

Vila este complet renovată, are finisaje de lux, oferă mult confort și are urmatoarea impartire:

  • La parter se afla un living mare si luminos, cu parchet din lemn, o bucătărie generoasa complet utilată, cu pardoseală din marmură cu un design spectaculos, o toaletă pentru oaspeți și un garaj, care este acum utilizat ca zonă de fitness.
  • Scările din lemn conduc spre primul etaj, unde se afla 3 dormitoare spațioase, fiecare cu baie privată. Dormitorul matrimonial are, de asemenea, un dresing facut pe comanda.
  • Mansarda  are un spatiu deschis care poate fi folosit ca zonă de relaxare, are de asemenea si o chicineta, o baie cu dus unde se afla si zona de spalatorie. Acest spațiu poate fi transformat și într-un dormitor.
  • Grădina este foarte atent amenajată exista si o terasă acoperită și o zona cu gazon artificial (întreținere redusă și excelentă pentru copii). Orientarea este vestică.

În apropiere se afla Centura orasului Bucuresti (acces usor la DN 1 si Aeroportul International Henri Coanda), Baneasa Shopping City, zona de birouri din Pipera (10 minute cu masina), restaurante si supermarketuri.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 300 m² (2.333 EUR / m²)
Suprafață construită 360 m² (1.944 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2020
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 150 m²
Total teren 300 m²
Amprenta la sol 150 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
Costul mediu al
utilităților pe lună
300.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 5 Camere - ID:82234 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare