De vanzare Casă Modernă cu 6 Camere Otopeni, Bucuresti / Ilfov

460.000 EUR
ID: 123892
5 September 2024
Descriere

Complet mobilată și utilată – Zona linistita

Dotări de top: încălzire în pardoseală, sistem de alarmă, locuri de parcare

Descoperiți această casă excepțională situată în Tunari, amplasată la marginea pădurii, oferind o priveliște spectaculoasă atât de la terasa de la parter, cât și de la cea de la etaj. Finalizată în august 2021, proprietatea se bucură de un teren generos de 574 mp și o suprafață construită de 209 mp.

Casa este ideală pentru familii, având 5 camere spațioase, o cameră amenajată pentru spălătorie, 3 băi și 2 terase. Proprietatea este complet mobilată și utilată, pregătită să devină acasă pentru noii proprietari. De asemenea, dispune de un foișor, un spațiu de depozitare și un loc de parcare pentru cel puțin 4 mașini.

Printre dotările de top se numără un sistem de irigație Hunter pentru gazon și copaci, încălzire în pardoseală, sistem de degivrare pentru terasa de la parter, sistem de alarmă, supraveghere video, porți automatizate și videointerfon, toate concepute pentru a oferi confort și siguranță maximă.

Această proprietate combină luxul modern cu liniștea oferită de proximitatea pădurii, creând un spațiu perfect pentru relaxare și trai de calitate.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață construită 209 m² (2.201 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 2021
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Gradină Privată
Total teren 574 m²
Parcare afară 4
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa Moderna cu 6 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne