De vanzare casa 7 camere Domnesti, Bucuresti / Ilfov

420.000 EUR
ID: 122007
23 August 2024
Descriere

Casa situată în Domnești, o proprietate impresionantă, cu multe dotări și caracteristici remarcabile.

Construita in anul 2005, casa are o suprafata utila de 305 mp si este situata pe un teren generos de 1400 mp, cu fatada la drumul principal din Domnesti, facandu-l usor accesibil. Proprietatea dispune de un garaj spatios cu o suprafata de 44 mp, suficient pentru a gazdui doua masini.

Casa este compusă din mai multe camere cu funcții diferite, inclusiv 6 dormitoare și 3 băi, oferind spațiu amplu pentru confortul și intimitatea familiei. Un aspect interesant este ca structura si organizarea casei au fost concepute in asa fel incat sa cazeze separat soferul si menajera, fiecare avand camera proprie cu baie proprie, demonstrand atentia la detalii a proprietarului.

Exteriorul proprietății pare a fi atrăgător, cu o grădină amenajată cu un amenajare specială, oferind o ambianță plăcută și relaxantă. În plus, proprietatea are propria sa piscină, adăugând un plus de lux și confort. Există și o terasă închisă cu structură de termopan, care poate fi un spațiu perfect pentru relaxare și timp liber.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 305 m² (1.377 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2005
Dispunere
Gradină Privată
Total teren 1.400 m²
Parcare înăuntru 2
Nr. depozite 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Domnesti - 7 Camere - ID:122007 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne