De vanzare vila 5 camere Corbeanca Petresti, Bucuresti / Ilfov

ID: 35207
21 Noiembrie 2018
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

   Casa de lux.

   Suprafata casa 340 mp cu regim de parter +pod.
   Casa se compune din: living + birou, dining, bucatarie, 3 dormitoare, 2 dressing-uri, 2 bai, garaj pt 2 masini, camera tehnica.
   Utilitati: curent (trifazic), apa, gaz, 2 centrale termice, panouri solare, calorifere, incalzire in pardoseala REHAU in toata casa in zonele unde exista marmura (exceptie living, dormitoare- unde exista parchet lemn masiv din nuc african),aer conditionat, internet cablu, WIFI, gradina amenajata, alarma, sistem de supraveghere video, statie de dedurizare si tratare a apei cu lampa UV, generator de curent (7KWA pe faza), instalatie de ventilatie,detectoare de gaz.
    Finisaje interioare: stare interioara foarte buna,izolatii termice exterior, bucataria, baile si holul sunt placate cu marmura Calacatta - Italia, livingul si dormitoarele sunt cu parchet masiv din nuc Kumaru- import Brazilia,peretii din intreaga casa sunt finisati cu Stucco Venezian, semineu de dimensiuni importante care functioneaza cu lemne- placat in piatra naturala, ferestre antiefractie din lemn masiv - nuc african, obloane din lemn masiv nuc african- antiefractie- import Italia,usa intrare blindata si placata in lemn masiv- import Italia, usi interior import Italia.
   Bai dotate cu obiecte sanitare Grohe si Ideal Standard, mobilier Italia.
   Piscina exterioara. Dimensiuni: L 10,5 m x 5,5 m, adancime: 1,35-2,00 m, placata cu mozaic din sticla tip Bizzata, sistem de iluminare cu leduri. In imediata apropiere a piscinei se afla o camera in care se gasesc toate instalatiile de apa, tratarea apei,
   Gradina este complet amenajata cu foisor din fier forjat si acoperis din tabla cu sistem de ventilatie si WIFI.
   Garajul dispune de 2 locuri de parcare, usa actionata electric cu telecomanda, placat interior cu gresie si faianta import Italia si comunica cu camera tehnica in care sunt instalate cele doua centrale termice(una de rezerva), boiler, sistemele de automatizare pt cele trei panouri solare.

   Proprietatea este inchisa cu gard din beton, cu poarta de acces actionata cu telecomanda.
   Retea canalizare si apa curenta.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 330 m² (1.197 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 2008
Dispunere P+1
Total teren 1.000 m²
Parcare înăuntru 2
Parcare afară 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Corbeanca - 5 Camere - ID:35207 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne