De vanzare Garsonieră moderna langa Metrou Dristor

52.900 EUR
ID: 98871
16 Septembrie 2021
Comision zero
Descriere

Garsonieră de 31 mp semi-mobilata cu balcon

Garsoniera moderna pozitionata langa intrarea in statia de metrou Dristor 2, intr-un imobil de apartamente cu 2 lifturi, construit in anul 1968.

Localizata langa Metrou Dristor, langa scoli si parcuri

Garsoniera este spatioasa si luminoasa (orientata catre Vest), avand o suprafata de 31 mp utili, dispune de o baie, o bucatarie echipata si utilata si un balcon.

Recent renovata, proprietatea este semi-mobilata, asigurand tot confortul necesar unui trai modern, avand insa o atmosfera calda ce te face sa ii spui ,,acasa''.

Printre finisaje se numara parchetul laminat, gresie si faianta in bucataria inchisa.  Este amplasata la etajul 2 din cele 10 etaje.

In vecinatate: Scoala Gimnaziala 80, Parc Titan, zone comerciale, restaurante, parcuri, statia de Metrou Dristor cu magistralele M1 si M3, cu acces rapid catre Centrul Bucurestiului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 1
Suprafață utilă 31 m² (1.706 EUR / m²)
Suprafață construită 34 m² (1.556 EUR / m²)
Tipul apartamentului Garsoniera
Anul renovării 2021
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1968
Dispunere P+10
Etaj 2
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire de la clădire

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Garsoniera Moderna Langa Metrou Dristor de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne