De vanzare hotel si pensiune Otopeni, Bucuresti / Ilfov

2.500.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 119476
14 Martie 2024
Descriere

Imobil cu 6 nivele: demisol, parter si 4 etaje, situat in Centrul Orasului Otopeni, pe strada Polona, cu acces facil catre DN1- 300m si DNCB-2km. Este construit in 2007, pe un teren de 840mp-cu dubla deschidere, are o amprenta de 415mp si 2490mp construiti desfasurati, plus o terasa circulabila peste etajul 4 de 380mp.

Imobilul are in acest moment o destinatie rezidentiala, dar a fost proiectat ca sa poata raspunde mai multor cerinte: rezidential, birouri si comercial.

Dotarile si instalatiile blocului au fost executate si sunt calibrate atat pentru destinatia rezidentiala cat si pentru orice alta utilizare: intrarea este mare, are inclusiv rampa pentru persoane cu dizabilitati, scarile sunt largi, au ferestre mari, exista instalatie de hidranti la fiecare etaj, este executat inclusiv putul liftului de la demisol pana pe terasa.

Holul fiecarui etaj este larg, iar la capatul lor exista ferestre si balcoane( de altfel tot acolo este un loc unde la nevoie se poate construi o scara de urgenta exterioara). In prezent imobilul este compartimentat in 28 de camere individuale fiecare avand baie proprie, plus un apartament cu 4 camere situat la etajul 4.

La parter, separat de intrare si accesul in imobil, exista un open space.

Demisolul, are ferestre mari pe toate laturile iar in prezent, este utilizat ca spatiu tehnic si parcare.

In plus fata de parcarile de la demisol, pe terenul liber al proprietatii se mai pot parca pana la 30 de autoturisme. 

Detalii proprietate
Nr. camere 32
Suprafață utilă 2.055 m² (1.217 EUR / m²)
Suprafață construită 2.490 m² (1.004 EUR / m²)
Nr. băi 32
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2007
Dispunere DS+HP+4
Nr. balcoane 12
Lift Nu
Parcare afară 30
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Hotel si pensiune de Vanzare Otopeni | Tunari - 32 Camere - ID:119476 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne