De inchiriat spațiu pretabil restaurant, cafenea, firma catering, magazin Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

5.500 EUR / lună
ID: 116271
18 June 2024
Descriere

Spațiu Comercial cu Locație Excelentă.

Compartimentare Ingenioasă și Facilitați Moderne în Zonă Comercială de Top

Acest spațiu comercial, situat la parterul centrului comercial Strip Mall din zona Iancu Nicolae, Pipera, reprezintă o oportunitate excelentă pentru afacerea dumneavoastră. Cu o suprafață utilă de 184 mp și posibilitatea de a adăuga o terasă de 26 mp, acest spațiu este ideal pentru diverse activități comerciale.

Încăperea principală, de tip open space, are 126 mp, oferind flexibilitate maximă pentru amenajare conform nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. În plus, spațiul include o bucătărie utilată cu intrare și ieșire separată, grupuri sanitare moderne și multiple spații de depozitare, toate asigurând confortul necesar atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

Acest spațiu este dotat cu aer condiționat și centrală termică proprie, respectând toate normele de siguranță și igienă. De asemenea, centrul comercial oferă peste 20 de locuri de parcare, facilitând accesul clienților și angajaților.

Zona Iancu Nicolae Pipera permite un acces rapid și facil către ansamblurile rezidențiale, școlile și grădinițele internaționale din Pipera, aeroporturile Băneasa și Otopeni, noua autostradă București-Ploiești și șoseaua de centură. De asemenea, este situată în apropierea zonei comerciale Băneasa și a platformei industriale Pipera, unde se află numeroase clădiri de birouri, garantând astfel un flux constant de potențiali clienți.

Nu ratați această oportunitate de a vă extinde afacerea într-una dintre cele mai dinamice zone comerciale din Pipera! Acest spațiu reprezintă locația perfectă pentru afacerea dumneavoastră, oferind toate facilitățile și confortul necesar pentru a asigura succesul pe termen lung.
Detalii proprietate
Stare Trebuie renovata
Nr. camere 6
Suprafață utilă 184 m² (30 EUR / m²)
Suprafață construită 220 m² (25 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii options.building_types_4
An construcție 2007
Dispunere P+1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Doar pentru birouri
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Spatiu Comercial Situat in Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de inchiriat vila 7 camere #123194 - BLISS Imobiliare ID: 123194 - 27 July 2024
de inchiriat vila 7 camere #122797 - BLISS Imobiliare ID: 122797 - 27 July 2024

De inchiriat vila 7 camere
Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

4.750 EUR +TVA / lună
  • Vila
  • P+1+M
  • 7 Camere
  • 435 m²
  • Construit 2024
de inchiriat vila 7 camere #122786 - BLISS Imobiliare ID: 122786 - 27 July 2024