De vanzare Spațiu de producție cu birouri în zona Militari Shopping Preciziei, Bucuresti

ID: 101502
26 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Clădire modernă de producție cu birouri în București

Imobilul este amplasat pe un teren propriu cu suprafata totala de 4.515 mp si beneficiaza de un regim de inaltime S+P+Mz +E+pod, de un design modern, facilitati de inalta calitate si spatii generoase care ofera un mediu perfect pentru desfasurarea unor activitati de productie, comerciale sau de birou.

Investiție excelentă în zonă cu dezvoltare rapidă a Bucureștiului

Cladirea a fost construita in anul 2004, dispune de o suprafata totala de 5.395 mp si este compusa din doua parti:

  • corpul de cladire destinat activitatilor de birou desfasurate la parter și etaj, cu o suprafata de 1.414 mp care este alcatuita din 19 camere spatioase, sala de conferințe, 15 holuri, 5 grupuri sanitare, precum si o terasa extrem de generoasa
  • corpul de cladire destinat activitatilor de productie/comerciale desfășurate la parter, mezanin și etaj cu o suprafata totala de 3.981 mp care cuprinde 5 hale, 11 camere, 9 holuri si 16 grupuri sanitare.

Imobilul dispune de toate utilitatile necesare – inclusiv 2 centrale termice, 22 locuri de parcare, adapost tip ALA, lift pentru marfa – beneficiaza de un coeficient de rezistenta la cutremur de 8,5 grade pe scara Richter, de servicii de paza timp de 24 ore/ 7 zile, precum si de un sistem de monitorizare video care contribuie la un acces securizat si un sentiment sporit de siguranta.

Un alt beneficiu al locatiei il reprezinta amplasarea proprietatii care ofera conexiuni rapide atat cu magistrala de metrou M3 prin intermediul statiei,,Preciziei" situata la 8 min de mers pe jos, cat si cu principalele drumuri care duc  spre centrul orasului ori spre autostrada A1 si soseaua de centura a Capitalei, precum si facilitati conferite de proximitatea centrelor comerciale cum ar fi Metro sau Militari Shopping.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 31
Suprafață utilă 4.757 m² (776 EUR / m²)
Suprafață construită 5.395 m² (684 EUR / m²)
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 20
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2004
Dispunere 1S+P+Mz+1+Pod
Nr. balcoane 2
Parcare înăuntru 22
Nr. depozite 5
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Spatiu de Productie cu Birouri in Militari de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare