De inchiriat spațiu de birouri One Cotroceni Park, Cotroceni, Bucuresti

10.042 EUR +TVA / lună
ID: 121125
29 February 2024
Informații despre prețuri
  • 10.042 EUR - Bloc
  • 110 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

Spactiu de birou Clasa A, suprafata 608 mp, situat la etajul 6 in One Cotroceni Park.

One Cotroceni Park este unul dintre principalele proiecte imobiliare mixte din Bucuresti, dezvoltat pe o suprafata de 58.000 m2 la limita centrului capitalei, in zona Cotroceni, vis-a-vis de Academia Militara.

Proiectul este amplasat intre Strada Progresului si Strada Sergent Nutu Ion, vis-a-vis de noua statie de metrou Academia Militara, la o distanta de 600 de metri de Palatul Cotroceni (Presedintele Romaniei).

One Cotroceni Park este situat adiacent intersectiei Razoare, locul de intalnire a 6 artere majore care asigura o conexiune directa catre zona centrala (Bulevardul Eroilor), vestul capitalei (Bulevardul Timisoara, Drumul Taberei – Drumul Sarii), nord (Bulevardul Geniului – Podul Basarab) si sud (Strada Progresului, Soseaua Panduri).  

Transportul public include acces direct subteran la statia de metrou Academia Militara (noua linie M6) si un numar generos de linii / statii de autobuz si tramvai amplasate in imediata proximitate (2-5 minute de mers).

One Cotroceni Park include 3 cladiri de birouri si 9 cladiri rezidentiale cu 800 de apartamente, deservite de o zona comerciala insumand 20.000 m2, zone verzi ample si locuri de parcare exclusiv subterane.

Spatiile de birouri au specificatii de clasa A de top, incluzand o inaltime libera a etajelor de 3 metri, BMS, tavan suspendat cu protectie fonica, podea flotanta, HVAC, sprinklere, ferestre cu deschidere, zone verzi pe terase, facilitati pentru biciclisti (parcare, dusuri si vestiare) etc., proiectul fiind prevazut sa obtina certificarile LEED Platinum si WELL.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Suprafață construită 608,7 m² (16 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2023
Dispunere 1S+P+9
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 10
De la dezvoltator Nu
Costul mediu al
utilităților pe lună
2130.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Doar pentru birouri
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Cotroceni - ID:121125 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne