De inchiriat spațiu de birouri Europe House, Piata Victoriei, Bucuresti

11.924 EUR +TVA / lună
ID: 120660
26 February 2024
Informații despre prețuri
  • 11.924 EUR - Bloc
  • 150 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

Spatiu de birouri Clasa A cu o suprafata de 542 mp, situat la etajul 3 situat in Europe House.

Europe House cuprinde o suprafață totală de aproximativ 16.400 mp, repartizați pe 11 nivele, amplasate vizibil în fața Bulevardului Lascar Catargiu.

Clădirea este din structura de beton armat cu o fațadă de perete cortină din sticlă dispusă într-un cadru metalic de-a lungul cotei drumului principal. Spatiul de birouri beneficiaza de planse medii de aproximativ 1.550 mp pe 11 etaje. Parcarea auto este asigurată prin parcare predominant subterană, precum și prin unele locuri de parcare la suprafață imediat adiacente clădirii.

Clădirea oferă finisaje de înaltă calitate, inclusiv pardoseli înălțate, tavan suspendat cu iluminat de 500 LUX, sistem HVAC cu 4 conducte și BMS. Amplasarea in Piața Victoriei înseamnă că în imediata apropiere există numeroase servicii, inclusiv restaurante, baruri, magazine, bănci la câțiva pași.

Europe House este situată într-o zonă centrală de afaceri a București, cu stația de metrou și autobuz Victoriei chiar în fața proprietății. Beneficiind de o locație centrala de afaceri, proprietatea este deservită de numeroase facilități. Aeroporturile internationale (Baneasa, Henri Coanda/Otopeni) se afla la o distanta de 10-15 minute cu masina in functie de ora zilei si trafic. Gara este la 7-10 minute de mers cu mașina. În vecinătate sunt disponibile o gamă largă de locuri de cazare la hotel: Capital Plaza, Starlight Suites, Howard Johnson, Golden Tulip, Hilton, Radisson, Novotel, Continental și Intercontinental. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Suprafață construită 542 m² (22 EUR / m²)
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2002
Dispunere 2S+P+10
Lift Da
Costul mediu al
utilităților pe lună
2439.00 EUR
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Doar pentru birouri
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Piata Victoriei - ID:120660 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne