De inchiriat spațiu de birouri Unirii (Piata), Bucuresti

5.778 EUR / lună
ID: 95316
11 April 2024
Informații despre prețuri
  • 5.778 EUR - Vila
  • 70 EUR - Parcare subterană la -1
Descriere

Spatiul de birou intr-o vila istorica din 1885, renovata si consolidata in 2022, este situat la parter, oferind o suprafata generoasa de 321 mp.

Cladirea dispune de demisol, hochparter si 3 etaje, facilitand accesul cu ajutorul unui lift pentru 8 persoane.

Etajul respectiv beneficiaza de doua toalete si o chicineta, creand un mediu practic si confortabil pentru activitatile de birou.

Cu doar 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Unirii, locatia devine si mai convenabila.

Proprietate excepțională situată în centrul Vechi al Bucureștiului, un loc cu istorie și eleganță autentică.

Construită în 1885 și complet renovată în 2022, această clădire oferă o experiență unică, îmbinând farmecul istoric cu facilități moderne.

Cu o suprafață totală de 1,339 de metri pătrați, această proprietate dispune de un subsol generos, parter, etajele 1-3 și o terasă pe acoperiș. Clădirea este accesibilă printr-un lobby elegant, decorat cu coloane romane și ornamente rafinate.

Proprietatea dispune de trei intrări separate, asigurând o separare clară între spațiul de birouri și zona comercială de la parter. Astfel, fiecare nivel poate fi utilizat în mod flexibil pentru birouri, activități comerciale, horeca, mini hotel sau clinică medicală, oferind o diversitate de opțiuni pentru dezvoltarea afacerii.

Terasa plană de pe acoperiș adaugă un plus de valoare, oferind un spațiu relaxant și privat cu vedere la istoricul Oraș Vechi. Subsolul generos poate găzdui până la 7 locuri de parcare, oferind comoditate și acces facil pentru angajați sau vizitatori.

Cu doar 5 minute de mers pe jos până la stația de metrou, această proprietate oferă o locație centrală și accesibilitate excelentă. Fiecare nivel este dotat cu lift, iar fiecare etaj dispune de 2 toalete și o bucătărie, asigurând confortul și eficiența spațiului.

Această proprietate reprezintă o oportunitate unică de a vă stabili afacerea într-un cadru istoric cu caracter distinct, dar și cu toate facilitățile moderne necesare pentru succesul actual.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 1
Suprafață construită 321 m² (18 EUR / m²)
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1885
Clădire renovată 2022
Dispunere 1S+P+2+M
Clasa de risc seismic Consolidata
Costul mediu al
utilităților pe lună
1123.00 EUR
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Doar pentru birouri
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Unirii - ID:95316 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne