Teren intravilan in zona Pipera CUT 2.7 POT 50% Popasului | Padurea Cretuleasca | Matei Millo

Popasului | Padurea Cretuleasca | Matei Millo

245.000 EUR
Vândut
ID: 904915
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Închide
Actualizat pe data de 7 August 2023
Descriere

Teren cu destinatie rezidential aproape de Padurea Cretuleasca

Teren construibil cu deschidere de 41m pe o stradă laterală Străzii Matei Millo, Voluntari, cu o suprafață masurata de  de 1.527mp (1.500 mp in CF). Această zonă este pe deplin dezvoltată ca zonă rezidențială premium de clasă mijlocie datorită împrejurimilor sale naturale,  Pădurea Crețuleasca si Pădurea Andronache fiind în apropiere.

Extindere a zonei Pipera, la 15 minute de condus de școlile internaționale

De aici sunteți la doar cateva minute distanță de autostrada A3 cu conexiune directă cu orașul București (la doar 5 minute distanță) și Șoseaua de Centură a Bucureștiului. Autostrada A3 leagă Bucureștiul de Ploiești. Zona de afaceri Dimitrie Pompeiu/Fabrica de Glucoză se află la 10 minute de mers cu mașina.

Această zonă este populară datorită împrejurimilor, locației superbe și urbanismului spațios. Principalele școli internaționale se află la 15 minute de mers cu mașina în orele de vârf.

Coordonatele clădirii sunt CUT 2.7 și POT 50%. Aceasta înseamnă că vor fi permise construcții de maxim 4.100 mp construiți deasupra solului cu un regim de înălțime P+4 ( etaje). Aceasta oferă o oportunitate excelentă de a dezvolta o clădire de apartamente tip boutique profitabilă.

În apropiere se găsesc mai multe supermarketuri ( Lidl, Kaufland, Carrefour) iar centrul comercial Pipera Plaza se află la doar 10 minute de condus.

Detalii teren
Tipul de teren Teren intravilan
Suprafața 1.527 m²
Coeficientul de utilizare 2,7
Procent de ocupare 50% (764 m²)
Deschideri la stradă 41 m
Tipul de drum Pietruit
Zona protejată Nu
Utilități
Electricitate
Telecomunicații

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie