Teren cu PUD aprobat proiect rezidential Obor Iancului Obor

Obor

650.000 EUR +TVA
Vândut
ID: 901059
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Închide
Actualizat pe data de 14 Martie 2021
Descriere

Teren cu autorizatie de constructie Sector 2 Bucuresti

Teren intravilan situat in cartierul Obor, Sector 2, Bucuresti. Terenul are suprafata de 473 mp si are doua deschideri generoase, cu acces la drum asfaltat, una de 27.4 ml si una de 11.2 ml. Excelent situat la doar 5 minute de stațiile de metrou Obor și Iancului. Faimoasa Piață Obor este, de asemenea, la doar 5 minute.

Teren cu o suprafata construibila desfasurata de 1,419 mp langa metrou

Terenul este incadrat in subzona mixta M2, unde cladirile au regim de inaltime de P+14 niveluri cu accente inalte si cerintele urbanistice: POT 70% si CUT 3.

Terenul are cadastru, intabulare si certificat de urbanism.

De asemenea, dispune si de PUD aprobat recent.

Terenul a obtinut si autorizatia de construire pentru un imobil cu functiunea de locuinte colective si cu regim de inaltime S+P+5E+6Er si cu o suprafata construibila desfasurata de 1,419 mp.

Terenul este pregatit din toate punctele de vedere pentru dezvoltarea acestui proiect imobiliar, atractiv datorita pozitionarii si felului in care toate detaliile au fost puse bine la punct, din dorinta de a multumi toate nevoile viitorilor locatari.

Zona are diverse facilitati, ce satisfac toate categoriile de vasta.

Terenul este pozitionat in apropiere de Piata Obor, Parcul Obor, statii de metrou si statii de autobuz si tramvai strabatute de multe linii ce asigura conexiunea rapida la toate zonele din oras. 

Prezenta scolilor, a gradinitelor si a doua licee foarte bune, intaresc faptul ca pozitionarea acestui teren este mai mult decat favorabila deoarece copiii vor avea posibilitatea de a merge si pe jos pana la unitatea de invatamant, fara sa fie nevoiti sa isi petreaca timpul prinsi in traficul capitalei. 

Detalii teren
Tipul de teren Teren intravilan
Stare autorizație PUD - Plan Urbanistic de Dezvoltare
Suprafața 473 m²
Coeficientul de utilizare 3
Procent de ocupare 70% (331 m²)
Dispunere 1S+P+5+6R
Deschideri la stradă 27 m / 11 m
Tipul de drum Asfaltat
Zona protejată Nu
Utilități
Electricitate
Apă
Gaze
Canalizare
Telecomunicații

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie