Teren extravilan Tuzla Tuzla

Tuzla

300.000 EUR
Vândut
ID: 901092
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Închide
Actualizat pe data de 15 Februarie 2023
Descriere

Teren arabil Constanta

Proprietatea este compusă din 4 parcele de teren extravilan arabil, are suprafata totala de 61,600 mp si este impartita după cum urmează:

Teren cu destinație agricolă

  • Parcela 1 - 22,700 mp
  • Parcela 2 - 27,300 mp
  • Parcela 3 - 1,600 mp
  • Parcela 4 - 10,000 mp

Zona în care se află aceste terenuri este caracterizată printr-un grad ridicat de fragmentare, cu terenuri ale caror suprafețe ce nu depășesc 10 ha. Proprietățile au o expunere pe latura est-vest, cu deschiderea către mai multe drumuri care traversează zona de la nord la sud.

Proprietatea, alcătuită din terenuri cu destinație agricolă, este situată adiacent căii ferate care leagă Mangalia de Constanța, la ieșirea din satul Tuzla, pe partea stângă orientată spre sud.

Mai precis, proprietatea este situată într-o zonă mărginită de calea ferată la vest și de coasta Mării Negre la est, rezultând o mare exploatare agricolă, deoarece aproape toate casele și stațiunile turistice sunt situate pe cealaltă parte a caii ferate, lângă drumul principal care traversează satul pe axa nord-sud, DN39 (doar E87).

Zona direct învecinată este caracterizată de terenuri aflate în uz agricol, cu excepția unei zone ocupate de Farul din Tuzla, plasat pe malul Mării Negre.

Acces

Zona poate fi accesată din partea centrală a orasului Tuzla, prin Stada Farului, drumul asigurând accesul la Far și apoi folosind calea mai multor drumuri nesafaltate, utilizate în principal de utilajele agricole.

Fiecare dintre cele 4 proprietăți are o formă regulată, asemănătoare dreptunghiurilor și trapezelor cu deschidere mică. Zona are o topografie în general nedivizată, cu pante către zona de coastă, precum și pe axa N-S.

Condiția curentă

Zona în care se află proprietățile este cultivata cu floarea-soarelui.

Utilități

Nu au fost observate rețele publice de utilități în zona învecinată proprietăților în cauză, cu excepția zonei Farului, prevăzută cu energie electrică.

Detalii teren
Tipul de teren Teren agricol
Suprafața 61.600 m²
Tipul de drum Pamant
Zona protejată Nu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie