De vanzare vila 12 camere Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 87837
4 Mai 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

2 unitati locative deservite de 2 intrari total separate acomodand un numar de 7 dormitoare si 12 camere in Iancu Nicolae.

Parterul si etajul 1, in suprafata de 365 mp si 8 camere reprezinta o unitate locativa, care este separata de etajul al 2-lea, in suprafata de 191 mp si 5 camere.

Locatie Premium. Cu totii cred ca stim ca Proprietatile situate in ansamblurile Rezidentiale cu Acces securizat direct din str. Erou Iancu Nicolae, sunt cel mai bine cotate, si valoarea terenului atinge cele mai mari cotatii din zona.

Siguranta Deplina pentru Tine si Familia Ta. Accesul securizat, iti confera un sentiment de liniste si siguranta de fiecare data cand vi acasa si intri pe portile ansamblului.

Prezenta celor mai Renumite Scoli in Imediata Apropriere. Daca cumva ai copiii la una din scolile: British School of Bucharest, American School, Cambridge School, Olga Gudynn, Avenor si chiar Liceul Francez, nu-ti va lua mai mult de cateva minute sa ajungi in fata scolii.

Linistea mult Ravnita. Lipsa traficului auto din interiorul ansamblului iti confera linistea mult dorita, locul unde zgomotul si praful orasului sunt aproape inexistente.

Calitatea vietii din acest Ansamblu Rezidential. Chiar de la intrarea in ansamblu, nu ai cum sa nu remarci prezenta unui numar mic de proprietati, care iti confera intimitatea si linistea generata de acestea, avand un sentiment special cand rulezi cu masina spre proprietatea ta, departe de traficul si zgomotul stradal, parca te gasesti in afara agitatiei cotidiene a orasului.

Iti Doresti Intimitate Deplina? Acum o ai Asigurata. Cu siguranta unul din Top Criterii de selectie si cautare ale celor ce isi permit si isi doresc o astfel de proprietate, este Intimitatea. In cazul acestei proprietati iti este asigurata.

Locurile Tale Rezervate de Parcare. In numar total de 5 locuri de parcare. In fata proprietatii te asteapta un numar de 3 locuri de pacare rezervate doar pentru tine, plus inca 2 locuri in garajul propriu. Ramane la latitudinea ta sa alegi pe care dintre ele sa iti parchezi masinile.

Detalii proprietate
Nr. camere 12
Suprafață utilă 575 m² (955 EUR / m²)
Suprafață construită 690 m² (796 EUR / m²)
Nr. dormitoare 7
Nr. bucătării 2
Nr. băi 5
Tipul clădirii Vila
An construcție 2006
Dispunere DS+HP+2+M
Nr. balcoane 3
Gradină Privată
Total teren 657 m²
Parcare înăuntru 2
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 12 Camere - ID:87837 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de vanzare vila 7 camere #110283 - BLISS Imobiliare ID: 110283 - 4 Mai 2024
de vanzare vila 6 camere #116527 - BLISS Imobiliare ID: 116527 - 4 Mai 2024

De vanzare vila 6 camere
Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

640.000 EUR
  • Vila
  • DS+HP+1+M
  • 6 Camere
  • 344 m²
  • Renovat 2017
de vanzare vila 8 camere #46786 - BLISS Imobiliare ID: 46786 - 4 Mai 2024

De vanzare vila 8 camere
Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

520.000 EUR
  • Vila
  • P+1+M
  • 8 Camere
  • 360 m²
  • Construit 2006