De vanzare Vilă interbelică de 1.437 mp cu 28 camere Dorobanti Capitale, Bucuresti

15.000 EUR / lună
4.000.000 EUR
ID: 101507
14 Februarie 2024
Descriere

Vilă interbelică premium cu garaj și curte specială

BLISS Imobiliare va prezinta o vilă interbelică, foarte spațioasă și calitativă în zona Dorobanți, în apropiere de Piaţa Victoriei şi Parcul Kiseleff. Această casă minunată are o suprafață construită de 1.437 mp, dintre care 1.000 mp utili, cu o configurație impresionantă de 1S+P+2. 

Vilă este pretabilă spațiu de birouri aproape de Piaţa Victoriei.

Imobilul este spectaculos atât pentru spațiul generos pe care îl oferă, cât și pentru stilul aparte pe care îl reprezintă. Deține 28 de camere foarte mari, 2 bucătării spațioase și amenajate într-un stil modern, 4 balcoane cuprinzătoare, 9 băi și 2 toalete pentru oaspeți.

Excelentă pentru activitate comercială precum restaurant sau altele. Dacă sunteți o persoană cu imaginație și vă încântă ideea îmbinării conceptelor de „vechi” cu „nou”, având în vedere istoria pe care o prezintă și în câte moduri o puteți transforma, atunci această casă este pentru dumneavoastră.

Vila a fost restaurată și renovată complet, aceasta implicând tâmplăria, parchetul şi faţada, precum şi tot sistemul de instalaţii.

Aceasta constituie exemplul perfect de stil neomudejar, fiind vizibil în elementele de decor specific alăturate unei structuri moderne.

Livingul înfățișează arcade diferite, în semicerc sau frânte, asociate cu coloana zveltă cu capitel romanic. Însă, estetica este reprezentată de elementele fine de decorație specific artei orientale. Pardoseala din parchet de lemn masiv, dispus decorativ, se asociază cu grinzi din lemn prelucrat.

Parchetul este pictat cu elemente specifice arabe: solzi de peşte, arcade oarbe, carouri, romburi şi cruci. Spaleţii golurilor de ferestre şi arcade sunt, deasemenea, pictaţi cu elemente din repertoriul stilului iar finisajele sunt în calcio vecchio (un finisaj decorativ premium, bazat pe o serie de pigmenți speciali, cu reflexe irizante și aspect vizual plin de personalitate).

Structura interioară a vilei a fost menţinută întocmai, la parter fiind prezent un living generos de 86mp şi dining de 45mp, bucătăria, 4 camere şi 2 băi. În schimb, la etaje sunt 8 şi respective 7 camere cu câte 4 băi şi două balcoane.

Stilul arhitectural special  se  remarcă  la exterior prin şiruri de arcade în ogivă, din cărămidă.

Acestea sunt asociate cu componente din piatră specifice stilului romanic și își găsesc o continuitate perfectă în interior, prin arcadele în semicerc sau frânte şi decoraţie orientală.

Gardul exterior din cărămidă cu o arcadă decorativă asigură intimitate. În curte există şi un garaj, fiind disponibile şi două locuri de parcare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 28
Suprafață utilă 1.000 m² (4.000 EUR / m²)
Suprafață construită 1.437 m² (2.784 EUR / m²)
Nr. bucătării 2
Nr. băi 9
Nr. toalete 2
Tipul clădirii Vila
Dispunere 1S+P+2
Nr. balcoane 4
Gradină Privată
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
Facilități
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Interbelica de 28 Camere Dorobanti de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne