De inchiriat vila 4 camere Avangarde Forest 6, Popasului | Padurea Cretuleasca | Matei Millo, Bucuresti / Ilfov


ID: 112448
28 Septembrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Casa tip Townhouse cu 4 camere amplasata in ansamblul rezidential Avangarde Forest 6, un cartier civilizat si curat, situat la cateva minute de padurea Boldu Cretuleasa.

Anul constructiei 2018, este compusa din parter, etaj si masarda, astfel: La parter are o bucatarie inchisa complet echipata inclusiv cu masina de spalat vase, zona de living si dining, baie si spatiu de depozitare.

La etaj dispune de doua dormitoare luminoase cu doua bai, una pentru fiecare dormitor in parte. Urmatorul etaj este mansardat, un spatiu forte util, poate fi folosit ca dormitor sau birou.

Casa beneficiaza de o curte de 25 mp (5x5) care este pavata in pondere de 80%, restul este amenajat cu vegetatie, rigole cu scurgere pluviala si 2 locuri de parcare, in fata casei.

Incalzirea se face prin pardoseala in toata casa,  zone termostatate individual. Toate suprafetele vitrate sunt tripan, racirea se face cu aer conditionat iar dormitoarele dispun de rulouri electrice cu telecomanda. Casa este protejata cu alarma profesionala.

Zona este foarte linistita, la doar 2 minute este o statie de autobuz pentru 3 autobuze care ajung rapid in Bucuresti, in diverse zone (Mall Baneasa, Mall Promenada, Tei, Pantelimon). Accesul se face din mai multe parti. Absolut toate strazile sunt asfaltate, atat in complex cat si in afara lui. In proximitate: Pipera Plazza, Mall Promenada, Mall Baneasa. Acces rapid (4 minute) la autostrada A3 sau centura Bucuresti.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 130 m² (8 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2018
Dispunere P+1+M
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 4 Camere - ID:112448 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne