De inchiriat vilă nemobilata cu 3 locuri de parcare pe Iancu Nicolae


ID: 33585
23 Ianuarie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Vila duplex cu 4 camere amplasata intr-un complex securizat.

Amplasata langa centrul comercial Jolie Ville, vizavi de Școala Cambridge.

Imobilul este amplasat în complexul Gamma de pe Iancu Nicolae, din Pipera, si are o suprafata utila de 137 mp, impartita pe doua etaje. La parter, dispune de living spatios si luminos, bucatarie inchisa complet echipata, cu masina de vase inclusa, o toaleta de serviciu si 1 terasa. La etaj regasim cele 3 dormitoare si 2 bai, atat cu cada cat si cu cabina de dus.

Beneficiaza de centrala termica proprie, aer conditionat, 1 loc de parcare in garaj si 2 locuri de parcare exterioare.

Suprafata totala a terenului este de 202 mp cu o gradina de aprox 100 mp, usor de intretinut, dotata cu aspersoare . Pentru a parca puteti folosi garajul, dar si alte doua locuri de parcare in exterior.

In imediata apropiere se afla școli private internaționale, cum ar fi Școala Britanică din București, Lycée Français Anna de Noailles, Școala Internațională Mark Twain, Academia Internațională Little London, Școala Internațională Americană din București.

Mai departe vei gasi in zona mall-ul Strip cu Starbucks si multe restaurante, supermarketurile Lidl si Mega Image, autobuzele publice catre metroul Pipera si centrul Bucurestiului, Gradina Zoologica Baneasa si Padurea Baneasa.

O casă foarte frumoasă și confortabilă pentru o familie cu copii si bona, care dorește să fie într-o zonă securizată și aproape de școlile internaționale și alte puncte de interes.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 137 m² (8 EUR / m²)
Suprafață construită 160 m² (7 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2001
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 100 m²
Total teren 202 m²
Amprenta la sol 70 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Duplex 4 Camere pe Iancu Nicolae de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne