De vanzare Vilă 365mp cu 4 camere și cu grădină de 311mp Pipera, Bucuresti / Ilfov

400.000 EUR
ID: 103671
29 Septembrie 2023
Descriere

Vilă cu numeroase terase și bucătărie de vară și cu garaj

Vilă minunată și confortabilă, cu 4 camere și grădină spațioasă situată în partea de Vest. Această casă a fost construită în anul 2004 și se întinde pe trei niveluri după cum urmează:

Vilă spațioasă și utilată pretabilă spațiu de birouri zona Pipera

  • La subteran regăsim un cu garaj pentru o mașină si spații de depozitare.
  • Parterul deține un hol de intrare, baie cu duș, spălătorie tehnică și bucătărie mare cu acces la terasa din față. Din living se accesează grădina și terasa cu bucătărie de vară.
  • La primul etaj se află un hol spațios și întins ce oferă acces spre cele trei dormitoare. Dormitorul principal are baie proprie și dressing mare. Celelalte două dormitoare sunt deservite de baia din hol. La primul etaj mai sunt și două terase largi, superbe.

Grădina este situată în spatele casei, având un total impresionant de 311mp. Multe zile și seri minunate vor fi petrecute aici cu familia și prietenii.

Din această locație aveți în apropiere autobuze, care vă vor duce în Centrul Bucureștiului, inclusiv spre stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu.

Cumpărăturile le puteți face la Plaza Pipera, Promenada Mall, numeroasele Mega Images la mică distanță de mers pe jos, Lidl și la doar în 10 minute ajungi la Centrul Comercial Băneasa.

Școlile internaționale precum American School, British School și multe altele sunt la 10 minute de mers cu mașina.

De asemenea, ca investiție, acesta proprietate este un loc minunat de deținut. Va fi ușor să găsiți chiriași de bună calitate la chirii foarte bune. Chiar și un birou sau un restaurant va funcționa foarte bine aici.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 228 m² (1.754 EUR / m²)
Suprafață construită 337 m² (1.187 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 2
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2004
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 311 m²
Total teren 519 m²
Amprenta la sol 207 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 365mp cu 4 Camere Pipera de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare