De vanzare vilă superbă cu terasă pe acoperiș Iancu Nicolae Pipera Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

ID: 114354
26 June 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vilă cu 4 camere și 3 locuri de parcare lângă Pădurea Băneasa.

Vilă individuală elegantă construită în anul 2008, regim de înălțime P+2, situată între Jolie Ville si Zoo Băneasa, într-un complex cu acces privat din Iancu Nicolae. Vila este poziționată foarte aproape de Pădurea Băneasa, departe de zgomotul străzii.

Poziționată în apropiere de școlile internaționale, Jolie Ville și Baneasa Shopping City.

Este amplasată pe un teren de 367 mp, cu amprenta de 125 mp, având o curte pavată în fața și lateralul casei.

Beneficiază de o terasă generoasă de aproape 100 mp pe acoperiș, cu vedere liberă către pădure, orientată către vest. Există posibilitatea de a instala o bucătărie de vară pe terasă, având acces la curent și apă curentă.

La parter, există o diferență de nivel (split level) între zona de dining și living. Camerele sunt distribuite astfel : living cu șemineu, bucătărie închisă complet echipată și o baie pentru oaspeți.

La primul etaj regăsim zona dormitoarelor. Din holul generos se accesează dormitorul matrimonial cu baie proprie și încă doua dormitoare care împart baia de pe hol. 

Etajul 2 este compus dintr-o cameră de depozitare și o toaletă de serviciu. De aici se face accesul pe terasa spectaculoasă cu vedere panoramică spre Pădurea Băneasa.

Imobilul este poziționat la doar 3 minute de mers pe jos de British School și are acces facil și către Cambridge School, Liceul Francez Anna de Noailles, Mark Twain și Little London. 

Aceasta proprietate deosebită se distinge prin camerele luminoase și spațioase, energia pozitivă, culorile calde și construcția solidă de cea mai bună calitate. Beneficiază de centrală termică proprie, aer condiționat și 3 locuri de parcare.

Este excelenta atât pentru familiile cu copii, cât și pentru investiție.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 240 m² (2.238 EUR / m²)
Suprafață construită 282 m² (1.904 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2008
Dispunere P+2
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 200 m²
Total teren 367 m²
Amprenta la sol 125 m²
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Superba cu Terasa pe Acoperis Iancu Nicolae de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare