De vanzare vila 4 camere cu piscina, gradina privata si 2 locuri de parcare Ansamblul Rezidential Cosmopolis, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

235.000 EUR
ID: 118033
1 Februarie 2024
Descriere

Vila face parte dintr-un complex de tip gated community

BLISS Imobiliare va prezinta o vila spatioasa de 4 camere, nemobilata, ce a fost finalizata in 2022, si este situata intr-o zona foarte linistita a complexului rezidential Cosmopolis.

Vila are acces la piscina privata exterioara si o gradina privata de 100 mp.

Aceasta se afla pe un teren de aproximativ 170 mp si o suprafata construita de 113 mp, si se imparte in: un living spatios cu bucatarie open space, complet mobilata si utilata, si o baie la parter. La etaj avem 3 dormitoare cu 2 bai, iar podul mansardat neamenajat, ce poate fi folosit in mai multe moduri.

Vila dispune, de asemenea, si de 2 locuri de parcare.

În complexul rezidențial Cosmopolis accesul este controlat iar paza este asigurată de compania BGS, 24/24h. Străzile ansamblului sunt monitorizare printr-un sistem de supraveghere video ce are rolul de a descuraja orice tip de infracțiune, fără a încălca însă intimitatea locatarilor.


Cosmopolis este primul ansamblul rezidential romanesc care ofera toate caracteristicile unui oras European vestic. Cu un design urban integrat, proiectul ofera la pachet cu gama larga de locuinte inteligent compartimentate un mix de facilitati unice in Bucuresti. Complexul pune la dispoziția locuitorilor săi o serie de facilități într-un mix unic în București: parcuri și locuri de joacă, plajă privată pe malul lacului natural din apropiere, 50 piscine exterioare, perfecte pentru zilele și serile toride de vară, facilități pentru sport și recreere în aer liber precum terenuri de fotbal și de tenis, aparate de fitness exterior, mese de ping pong și alei pentru jogging.


Tot în Cosmopolis se gaseste un strip mall de peste 4500mp, Cosmopolis Plaza, ce include supermarket-uri, ATM-uri, farmacie, cafenele și restaurante, magazine de delicatese tradiționale și internaționale, brutărie, cramă, cabinet veterinar, saloane de înfrumusețare, solar, curățătorie de haine și croitorie, cofetarii, fast foods dar şi spaţii de servicii.
De asemenea, tot în interiorul cartierului, se gasesc si grădinițe private, școală primară și centru de arte pentru copii.
Transportul public spre Bucuresti este asigurat prin intermediul autobuzelor și microbuzelor dedicate, care circulă regulat spre stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 102 m² (2.304 EUR / m²)
Suprafață construită 113 m² (2.080 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2022
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Gradină Privată
Total teren 170 m²
Parcare afară 2
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 4 Camere in Cosmopolis de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de vanzare vila 5 camere #120558 - BLISS Imobiliare ID: 120558 - 27 Aprilie 2024
de vanzare casa 4 camere #59618 - BLISS Imobiliare ID: 59618 - 27 Aprilie 2024
de vanzare vila 5 camere #121855 - BLISS Imobiliare ID: 121855 - 27 Aprilie 2024

De vanzare vila 5 camere
ZenVille, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

235.000 EUR +TVA
  • Vila
  • P+1+M
  • 5 Camere
  • 138 m²
  • Construit 2020