De vanzare Vilă modernă și spațioasă în zona Iancu Nicolae Iancu Nicolae Baneasa Zoo, Bucuresti / Ilfov

575.000 EUR
ID: 119483
20 July 2024
Descriere

Trebuie să vezi această proprietate: 3 dormitoare, 2 băi, 200 mp utili

BLISS Imobiliare va prezintă această vila finalizată în 2020 P+1 și oferă un mediu de locuit spațios. Cu trei dormitoare și două băi distribuite pe o suprafață utilă de 200 de metri pătrați, oferă suficient spațiu pentru o viață confortabilă. Situată pe un teren cu o suprafață de 600 de metri pătrați și o lățime generoasă a frontului de 19 metri, această proprietate oferă mult spațiu exterior pentru diverse activități.

Oferă o viață elegantă și confortabilă într-un mediu modern și estetic

Amplasată în zona prestigioasă Iancu Nicolae, această vilă se bucură de o locație excelentă cu acces ușor la facilități și utilități. Fie că este vorba despre cumpărături, restaurante sau activități recreative, locuitorii vor găsi tot ce le trebuie la îndemână.

Vila se mândrește cu o construcție și design modern, asigurând atât funcționalitatea, cât și aspectul estetic. Cu arhitectură contemporană și finisaje de calitate, oferă un mediu de locuit elegant și confortabil pentru locuitorii săi.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 200 m² (2.875 EUR / m²)
Suprafață construită 220 m² (2.614 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 2020
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 400 m²
Total teren 600 m²
Parcare înăuntru 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de lux cu 3 Dormitoare in Iancu Nicolae de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare