De inchiriat vila 5 camere Sunflower Grand Residences, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

2.000 EUR / lună
ID: 120518
14 Februarie 2024
Descriere

BLISS Imobiliare vă prezintă această vilă extraordinară cu trei nivele și un design open-space localizată în ansamblul rezidențial Sunflower Grand Residences, care oferă spațiu și lumină generoasă și de asemenea reprezintă o oportunitate unică de a experimenta confortul și luxul într-un cadru securizat și plăcut.

Această proprietate situată in zona Iancu Nicolae, cunoscută pentru facilitățile sale și pentru atmosfera sa liniștită și verde, oferă spațiu, lumină generoasă, confort și siguranță pentru locuitorii săi. 

Nivelul parter al vilei poate fi folosit pentru living, bucătărie, zonă de luat masa sau orice alt spațiu dorit, în funcție de preferințele tale. Accesul facil la grădină sau terasă creează o legătură plăcută între interior și exterior, perfectă pentru relaxare sau socializare în aer liber.

La etaj, vei găsi spații generoase pentru dormitoare, birouri sau alte utilizări, iar mansarda open-space oferă un potențial nelimitat pentru a fi transformată într-un spațiu care să corespundă nevoilor tale.

Sunflower Grand Residences aduce și beneficii suplimentare, cum ar fi facilități de agrement, spații verzi bine întreținute și o comunitate prietenoasă. Această vilă este ideală pentru cei care caută un stil de viață confortabil într-o zonă rezidențială de prestigiu.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 180 m² (11 EUR / m²)
Suprafață construită 212 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 130 m²
Total teren 250 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Aer condiționat
Șemineu
Saună
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 5 Camere - ID:120518 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare