De inchiriat Vila de lux in Oxford Gardens cu acces securizat Oxford Gardens Pipera, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 78430
8 Martie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila cu 4 dormitoare in complex rezidential langa padure

Vila superba situata in Oxford Gardens, unul dintre cele mai populare complexe din zona Pipera Baneasa.

Vila intr-un complex securizat din Pipera, langa Scoala Americana

Vila are 3 niveluri si este dispusa astfel:

La intrare avem un hol de unde se intra in garaj unde gasim si un spatiu de depozitare, apoi avem o baie cu cada si o incapere care poate fi folosita atat ca birou cat si ca dormitor pentru oaspeti.

La parter mai avem livingul cu iesire catre terasa si gradina, bucataria inchisa, o debara foarte spatioasa si camera tehnica.

La etaj gasim 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie. Dormitorul matrimonial beneficiaza de o terasa pe care iti poti savura cafeaua de dimineata sau seara un pahar de vin.

La mansarda se afla un spatiu deschis care poate fi folosit ca spatiu de joaca, de depozitare, atelier de lucru etc.

Complexul Oxford Gardens este unul dintre cele mai populare din zona Pipera Baneasa, fiind la o distanta de mers pe jos de Scoala Americana si la o distanta rezonabila cu masina de Scoala Franceza, Scoala Britanica Internationala si alte scoli intrenationale din zona.

Cartierul Pipera este situat in partea de nord-est a municipiului Bucuresti și a devenit unul dintre cele mai populare si valoroase cartiere rezidentiale ale capitalei, datorita numeroaselor scoli internationale existente. Administrativ, zona Pipera face parte din orasul Voluntari, dar datorita apropierii de Bucuresti poate fi considerata parte integranta din acesta.

Cartierul Pipera permite accesul rapid catre aeroporturile Baneasa si Otopeni, catre noua autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, dar si catre zona comerciala Baneasa si platforma industriala Pipera, unde se afla numeroase cladiri de birouri.

In ceea ce priveste transportul public, statia de metrou Pipera face legatura rapid cu centrul Bucurestiului, existand de asemenea linii RATB ( R459,RR449 si R450) care circula pe bulevardele Pipera, Iancu Nicolae si Emil Racovita.

Din Punct de vedere al accesului la centre comerciale, cartierul beneficiaza de numeroase locuri unde locuitorii zonei isi pot petrece o zi la cumparaturi in mall-urile sin apropiere, Baneasa Shopping City si Promenada, dar si in alte zone comerciale precum Pipera Plaza, Jolie Ville si Strip Mall.

Pe langa acestea, in cartier exista si supermarketuri (Mega Image, Carrefour Express, Lidl, Penny), unitati bancare, benzinarii, cateva clinici medicale private si un important showroom auto.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 280 m² (12 EUR / m²)
Suprafață construită 360 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
Dispunere P+1+Pod
Nr. balcoane 2
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
Costul mediu al
utilităților pe lună
300.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Oxford Gardens de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare