De inchiriat vila 5 camere Iancu Nicolae | Pipera


ID: 97171
25 Ianuarie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila situata in ansamblul rezidential Northville, amplasat in zona de nord a Bucurestiului, pe Serban Cantacuzino, in imediata apropiere a Gradinii Zoologice, a Zonei comerciale Baneasa si a Ambasadei Statelor Unite ale Americii, intrarea in cadrul complexului fiind facilitata atat din Aleea Privighetorilor cat si din Drumul Potcoavei.

Cu o arhitectura moderna si functionala, zone supraterane exclusiv pietonale, piscina in aer liber si loc de joaca pentru copii imbratisate de o suprafata de 3582 mp de spatii verzi, Northville te asteapta acasa, in inima nordului.

Un proiect rezidential elegant, cu arhitectura moderna si functionala, cu zone generoase iluminate natural, acces securizat 24/7, Northville este alcatuit din 31 de case unifamiliale cu regim de inaltime S+P+2E, cu dotari inteligente, parcari subterane cu intrare directa in casa si numeroase alte facilitati menite sa aduca vietii dumneavoastra intimitate si confort.

Pentru acest model suprafetele loturilor / gradinilor pot varia intre:

Suprafata totala Gradina: 87.62 mp - 117.08 mp

Suprafata totala Lot: 188.03 mp - 217.85 mp

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la [email protected]

Mobilierul este cu titlu de prezentare. Casele se ofera spre vanzare nemobilate

Pot aparea diferente de +/- 5% intre suprafetele aflate in schitele comerciale si masuratorile cadastrale

Pretul afisat va fi platit de catre cumparatori in lei, la cursul de schimb comunicat de catre Banca Nationala a Romaniei la data incheierii antecontractului, respectiv contractului de vanzare

Suprafetele utile totale prezentate pe aceasta pagina web includ suprafatele utile.

Informatiile oferite au doar caracter general si de prezentare, nefiind in mod necesar complete, exacte sau actualizate. Materialele prezentate nu constituie o oferta ferma de a contracta, ele avand doar un caracter informativ sau de prezentare.

Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul si structura prezentarii in orice moment, fara nicio informare prealabila.

Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a modifica finisajele si echipamentele din apartmente, fara a modifica nivelul calitatii acestora.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 242 m² (14 EUR / m²)
Suprafață construită 261 m² (13 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 5
Tipul clădirii Vila
An construcție 2020
Dispunere 1S+P+2
Nr. balcoane 1
Parcare înăuntru 2
Nr. depozite 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 5 Camere - ID:97171 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare