De vanzare Casă / Vilă, 5 camere, Damaroaia Jiului, Bucuresti

369.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 97474
14 Martie 2024
Descriere

Vila fermecatoare, P+1, pe o strada linistita, Damaroaia

Povestea acestei case a inceput in 2003, cand proprietara, designer de interior, a transpus in practica un concept pentru familia ei, bazandu-se pe culori, forme si volume. De aceea, acum, dupa mai bine de 18 ani, cand nevoile de habitat ale familiei s-au schimbat, doreste sa ofere in pachetul de vanzare al acestei proprietati, o noua propunere de amenajare, cadou pentru noul proprietar.

Aproape de strada Jiului si Piata Presei Libere

Va invitam sa descoperiti o casa solida, bine construita, cu materiale durabile, de foarte buna calitate, ce necesita doar o improspatare, conform cerintelor noilor proprietari.

Casa se afla in cartierul Damaroaia, mai aproape de strada Jiului si Piata Presei Libere, pe o straduta linistita, plina de constructii frumoase, cu multa verdeata, la doi pasi de scoala 178 si de Colegiul Tehnic Media.


Locuinta ofera spatii largi, suprafete vitrate mari, organizarea eficienta a zonelor de interactiune ale familiei, asfel ca la parter, din holul iluminat natural se face accesul catre un living de aproape 30 mp, precum si catre bucataria spatioasa, cu loc de luat masa inclus, un dormitor pentru bunici si o sala de baie.

Din bucatarie se iese in curtea din spate a casei, unde exista o camera de depozitare si zona de gratar si relaxare, camera ce poate fi transformata intr-un patio cu o bucatarie de vara si terasa.

Etajul este destinat zonei de noapte, aici regasindu-se 2 dormitoare generoase, o sala de baie si biroului proprietarei, ce poate tine loc si de dormitor pentru al doilea copil sau pentru o camera de oaspeti/hobby room. Holul etajului este amenajat ca un spatiu de relaxare si citit, fiind decorat cu o canapea si un fotoliu in stil retro.

O casa eleganta si vesela in acelasi timp, cu spatii generoase alocate vietii de familie si in interior, dar si in exterior. Bineinteles ca aveti loc suficient si pentru prietenii necuvantatori: o pisicuta si un catel pot deveni cei mai buni prieteni in aceasta locuinta primitoare!

Haideti acasa!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 217,9 m² (1.694 EUR / m²)
Suprafață construită 223,9 m² (1.648 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 2003
Clădire renovată 2010
Dispunere P+1
Gradină Privată
Total teren 336 m²
Amprenta la sol 135 m²
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa / Vila, 5 Camere, Damaroaia de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne