De inchiriat vila 6 camere Zambilelor, Popasului | Padurea Cretuleasca | Matei Millo, Bucuresti / Ilfov


ID: 113554
9 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vila situata intr-o locatie ideala, in Voluntari, zona Matei Millo

Casa are un design contemporan, dotari moderne si access usor catre prestigioasa zona de afaceri din nordul Bucurestiului, zona comerciala Iancu Nicolae, Baneasa si Promenada Mall dar si catre parcul Herastrau sau Padurea Baneasa Austostrada A 3 DN 1 sau intrarea in Bucuresti sunt la cateva minute distanta Casa este situata foarte aproape si de statia de autobuz la 300 m, gradinita Avangarde la 3000 m, parc, Lidl, club de echitatie centrul comercial Lemon Retail Park

Pozitionarea excelenta, intre doua paduri (Andronache si Cretuleasa) zona linistita, intimitatea si sunt alte cateva din beneficiile Ansamblului Rezidential.

Amplasata pe un teren individual de 450 mp, cu un design modern unic, vila este P 1 E si are suprafete utila de 162 4 mp Este impartita astfel incat sa asigure un confort ridicat, beneficiaza de compartimentari inteligente, cu 6 camere luminoase, finisaje premium, gradina la parter de aproximativ 180 mp si terase generoase 55 mp din care 29 mp terase acoperite).

Casa este compartimentata astfel

  • parter o zona de living si dining, cu acces catre terasa gradinii, bucatarie si un grup sanitar, dar si un birou spatios si luminos
  • la primul etaj avem 4 dormitoare si 2 bai una din camereare beneficiaza de camera dressing si baie proprie o camera tehnica special amenajata la parter
  • beneficiati de o gradina proprie ce are o suprafata de aprovimativ 180 mp 2 locuri de parcare la fiecare locuinta.

Bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasnice moderne si design placut. Cuptor cu microunde si cuptor electric incorporate, masina de spalat vase si frigider incorporate, plita electrica hota cu putere de absorbtie ridicata.

Bai moderne.

Dormitoarele au spatii de depozitare generoase (dulapuri mari, facute pe comanda). Oferim posibilitate de aducere obiecte proprii sau completam noi cu paturi/noptiere.

Dormitorul matrimonial beneficiaza de perdele si draperii, sistem iluminat de lux. Acesta are o baie proprie, o camera dressing proprie cu mobilier executat la comanda, terasa proprie. La cerere se pot adauga noptiere.

Afara de terasa generoasa de la parter, cu access la curte, casa beneficiaza de doua terase generoase la etajul 1.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 162 m² (14 EUR / m²)
Suprafață construită 242 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2023
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 320 m²
Total teren 400 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 6 Camere - ID:113554 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne