De vanzare Vilă, 6 camere, la câțiva pași de Manastirea Casin Casin, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 99496
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Domenii - Casin, vila cu teren 508 mp, oportunitate unica

Oferta rara - excelenta oportunitate investitionala! Situata in prestigiosul cartier Domenii, la câțiva pași de Manastirea Casin, avand in spate zona linistita si plina de verdeata a Institultului Agronomic, aceasta proprietate unica dispune de un imens potential investitional. Vila dispusa pe demisol, parter, etaj si mansarda a fost edificata pe un teren in suprafata de 508 mp (cu deschidere de 16 ml la strada Sandu Aldea), fiind o constructie solida cu o suprafata construita desfasurata de 260 mp. Prin extindere si modernizare, actualul imobil poate sa devina o impozanta proprietate de lux sau un imobil cu 3 apartamente premium, in care sa locuiti impreuna cu familia sau cu prietenii.

Pentru cei interesati de investitii imobiliare, poate sa reprezinte si o buna oportunitate de a obtine un randament important.

Curtea generoasa ofera posibilitatea amenajarii unui loc ideal de relaxare, de care sa va bucurati alaturi de cei dragi. Vecinatatile selecte si zona aerisita reprezinta, de asemenea, garantia unui confort ridicat.

Toate acestea sunt incununate de locatia de top, avand in imediata vecinatate Manastirea Casin, piata Domenii, ambasade, restaurante selecte, Soseaua Kiseleff, Arcul de Triumf, parcul Herastrau, Complexul Sportiv Iolanda Balas, Universitatea de Agronomie, Spitalul Elias, unitati de invatamant de calitate, Baza Sportiva Ciresarii si multe altele.

Strazile linistite impanzite de vegetatie si casele frumoase fac din aceasta zona una dintre cele mai ravnite din Bucuresti, pe care ti-o doresti negresit.

Va invit sa ma contactati pentru a programa o vizionare a acestei proprietati unice, prilej cu care sa va convingeti de multiplele beneficii de care dispune.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 149,1 m² (6.709 EUR / m²)
Suprafață construită 260 m² (3.846 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1940
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată
Total teren 508 m²
Amprenta la sol 101 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 4
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila, 6 Camere, Cartier Domenii de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne