De vanzare vila 6 camere Dumbrava Vlasiei, Bucuresti / Ilfov

1.190.000 EUR
ID: 122619
16 June 2024
Descriere

Într-o arhitectură contemporană ce adoptă conceptul de plan deschis, casa SOL propune un spațiu aerisit, confortabil si familiar, utilizându-se de materiale precum sticlă, piatră, metal și lemn pentru a integra peisajul înconjurător la interior.

  • Suprafață teren: 959m2
  • Suprafață construită: 420m2
  • Suprafață utilă: 317m2

Sistemul de încălzire în pardoseală cu agent termic este modalitatea optimă de încălzire pentru asigurarea temperaturii constante în întreaga încăpere, fără zone reci sau curenți de aer nedoriți.

Dormitorul matrimonial este proiectat cu terasă necirculabilă, cu înalt grad de hidroizolare, care poate fi pavată cu plante rezistente la secetă de tip MobiRoof.

Ambele dormitoare pentru copii au fost proiectate cu dressing și baie proprie. Suprafețele vitrate generoase asigură o luminozitate excelentă pe tot parcursul zilei.

Casa SOL este gândită ca o locuință individuală situată în Dumbrava Vlăsiei, un parc rezidențial cu infrastructură urbană finalizată, în care fiecare lot de teren beneficiază de acces la drumuri principale asfaltate și iluminate, cu alei de acces, alei de promedană și de un spațiu public amplu.

Construcția încorporează practici sustenabile și tehnologii ecologice, atât în materialele utilizate, cât și în tehnologiile alese pentru încălzire și răcire. Așadar, obține un confort termic optim și eficiență energetică cu un impact minim asupra mediului înconjurător, indiferent de anotimp.

Utilități

• Curent electric

• Apă curentă provenită din puțuri proprii săpate la mare

adâncime

• Canalizare

• Fibră optică

• Infrastructură rutieră finalizată în interiorul complexului

• Iluminat public

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 317 m² (3.754 EUR / m²)
Suprafață construită 420 m² (2.833 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Gradină Privată
Total teren 959 m²
Parcare înăuntru 2
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Dumbrava Vlasiei - 6 Camere - ID:122619 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne