De vanzare vila 6 camere Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

1.500.000 EUR
ID: 105518
16 Mai 2023
Descriere

Vila premium cu 6 camere, regim de înălțime S+P+1+M, amplasată pe un teren de 878 mp, situată într-o zonă exclusivistă și liniștită, la doar 7 minute de mers pe jos de mall Jolie Ville.

Parterul este compus din living generos , zonă de dining, bucătărie open-space dotată cu insulă și spații suficiente de depozitare, șemineu interior, aer condiționat, o cameră care poate fi, în funcție de necesități, transformată în dormitor sau birou privat, o baie cu cabină de duș și o cameră tehnică. Din living avem acces către terasă, piscina încălzită și zona de barbecue, precum și grădina privată.

Accesul la primul etaj se face printr-o scara superbă cu finisaje de lux și iluminare ambientală LED.

Etajul este format din 3 dormitoare si 2 bai, dispuse astfel:

  • zona 1 compusă din 2 dormitoare cu ferestre largi, cu aer condiționat individual, dressinguri.
  • in zona 2 găsim un spațiu intim destinat dormitorului matrimonial cu tavan înalt cu dressing, baie proprie dotată cu cadă și cabină de duș și 2 chiuvete.

Zona de mansardă este formată dintr-o cameră spațioasă cu tavan înalt, baie privată și fereastră panoramică.

Beneficiază de camere spațioase și luminoase, centrală proprie , încălzire în pardoseală controlabilă cu termostat ambiental în fiecare cameră, piscină încalzită cu sistem de panouri fotovoltaice cu o putere instalata de 5,5 kW, saună, 2 șeminee, terasă dotată cu zonă de grătar și șemineu exterior, 3 locuri de parcare, stație de încărcare vehicule electrice, grădină privată.

Este poziționată excelent, în apropiere de școlile internaționale Cambridge School și British School, la 2 minute de condus de centrul comercial Jolie Ville, 11 minute de Băneasa Shopping City și 15 minute de Pipera Plaza. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 17 minute de condus.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 351 m² (4.274 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2006
Dispunere 1S+P+1+M
Gradină Privată
Total teren 878 m²
Amprenta la sol 157 m²
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Saună

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 6 Camere - ID:105518 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare