De vanzare vila 10 camere Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

600.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 115845
20 Octombrie 2023
Descriere

La doar 2 minute de mers pe jos de intersectia Bulevardului Pipera cu Iancu Nicolae, se afla aceasta proprietate extrem de versatila.

Pozitionarea ei excelenta, chiar la bulevard, o face potrivita fie pentru o activitate comerciala (gradinita, notariat, clinica medicala/ stomatologica, showroom, centru de ingrijire si wellness) sau chiar ca locuinta pentru o familie ce isi doreste sa fie aproape de cele mai prestigioase scoli din nordul Bucurestiului.

Scoala Americana, Scoala Mark Twain sau Olga Gudyn se afla toate la doi kilometri (cateva minute de condus) de poarta vilei.

Suprafata totala este de 532mp: suprafata utila reprezinta 442mp, la care se adauga terase cu suprafata de 90mp.

Vila a fost construita in 2003, cu o structura solida pe cadre din beton, pe un teren de 1015mp, care pe langa vegetatia deja matura ofera si posibilitatea de a parca mai multe masini in interiorul proprietatii.

Compartimentarea vilei este foarte eficienta, cu un parter open space ce poate ramane deschis, sau poate fi impartit dupa voia noului proprietar. Zona ampla de zi (74mp) poate fi folosita pentru o camera de activitati pentru copii (in cazul unei gradinite) sau poate fi impartita usor in cabinete separate. Bucataria de 20mp are acces direct la terasa din spate, si fiind un spatiu separat, poate fi si ea inchisa dupa dorinta si nevoi.

Etajul cuprinde o suita matrimoniala impresionanta, de 59mp, compusa din doua camere generoase, cu baia proprie. Din nou, acest spatiu amplu poate fi dormitor pentru copii, sau cabinet separat. Terasa de 32mp priveste catre curtea din spate, plina de arbori maturi si acoperita cu iarba.

Alte doua dormitoare (17mp si 18mp) au baia lor comuna, si acces la terasa de 11mp peste intrare.

Mansarda vilei (106mp) surprinde cu un balcon interior, cu propria lui scara elicoidala. Daca viitorul proprietar va dori sa faca un centru de wellness, are la dispozitie aici toate instalatiile necesare pentru o sauna. Sau, daca unul dintre copiii familiei a crescut si doreste sa aiba propriul apartament, pot alege sa locuiasca la acest nivel.

Demisolul contine o camera de proiectie, unde familia (sau copiii) pot urmari peliculele preferate fara sa trebuiasca sa se deplaseze de acasa. Camera tehnica contine echipamentele de incalzire si tratare a apei, cu o centrala termica Viessman, nou nouta (2022).

IMPORTANT! Vila are un sistem de incalzire solara a apei, astfel incat costurile pentru acest lucru sunt mult reduse. Vara, practic, factura pentru gaze naturale este aproape zero. Sistemul este automatizat, cu un boiler nou nout. Fiecare etaj are termostatul propriu, iar izolatia casei reduce si mai mult facturile de incalzire.

Pentru o activitate comerciala, dar si pentru o familie, parcarea este foarte importanta. In partea dinspre bulevard a proprietatii pot fi parcate acum 3 masini, iar daca se doreste o reamenajare, numarul lor poate creste la 6. De-a lungul laturii sudice mai este loc pentru inca 3 masini dispuse in tandem, plus cea pe care o poti pune in garaj. Legatura cu orasul este facila, statia de autobuz aflandu-se chiar vis-a vis.
Daca esti in cautarea unei proprietati care iti poate satisface toate nevoile de desfasurare a propriului business in Pipera, sau a unei locuinte generoase pentru familia ta numeroasa, vino sa vezi aceasta vila!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 10
Suprafață utilă 532 m² (1.128 EUR / m²)
Suprafață construită 665 m² (902 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2003
Clădire renovată 2020
Dispunere DS+HP+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată
Total teren 1.015 m²
Amprenta la sol 144 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 16
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 10 Camere - ID:115845 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne