De vanzare Vilă de Lux cu 6 Camere Mobilată de Designer Cartier Impact Class, Pipera OMV Rond, Bucuresti / Ilfov

750.000 EUR
ID: 121853
4 June 2024
Descriere

Locuință Elegantă în Complex Rezidențial Securizat

Descoperiți o proprietate unică, mobilată și decorată cu mult bun gust și personalitate de un designer talentat. Situată într-un ansamblu rezidențial cu acces securizat din zona Pipera, imediat după rondul OMV, această casă se remarcă prin eleganță și rafinament.

Distribuție Spațioasă cu Facilități Moderne

Casa are un regim de înălțime Parter, Etaj și Mansardă, însumând o suprafață utilă totală de 293 mp, pe un teren de 416 mp. La parter, veți găsi un living și dining spațios de 52 mp, o bucătărie complet utilată, un hol, un grup sanitar și un spațiu de depozitare. La etaj, casa oferă 4 dormitoare (dintre care unul transformat în cameră de studiu), 2 băi și un dressing. Mansarda include un dormitor, un dressing amenajat și o spălătorie.

Finisajele sunt de înaltă calitate, cu tâmplărie din aluminiu, parchet din lemn masiv și ceramică lucrată manual la Londra. Sistemul de încălzire este asigurat de o centrală proprie și calorifere, iar climatizarea este realizată printr-o instalație Daikin. Candelabrele din cristal Guadaarte din Spania, bucătăria Franke și oglinzile, precum și unele piese de mobilier achiziționate dintr-o piață celebră de vechituri din Franța, completează această locuință deosebită.

Această casă este ideală pentru cei care apreciază luxul și calitatea superioară într-o locație prestigioasă și sigură. Contactați-ne pentru a programa o vizionare și pentru a descoperi toate detaliile care fac din această proprietate un loc perfect pentru a fi numit "acasă".

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 293 m² (2.560 EUR / m²)
Suprafață construită 340 m² (2.206 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2015
Dispunere P+1+M
Gradină Privată
Total teren 416 m²
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de lux cu 6 Camere Mobilata de Designer in Complex Rezidential Pipera de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare