De vanzare Vilă cu piscina, jacuzzi si sauna in Pipera, Voluntari Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

ID: 30957
28 Septembrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vilă cu etaj si cu garaj pentru 2 mașini

Vila situata in Pipera, Voluntari, într-o zonă rezidențială foarte liniștită și verde, în apropiere de pădurea Băneasa, cu 6 camere, 3 bai, 2 balcoane si o bacatarie. Vila dispune de jacuzzi si sauna si insumeaza o suprafata utila de 360 mp pe o structura de tip P+1.

Vilă aproape de Scoala Americana, British School si Pădurea Băneasa

Parterul are o suprafata de 179 mp, unde se regasesc: intrarea principală protejată de sticlă, holul principal, dormitorul oaspeților, o baie, living deschis cu șemineu, bucătărie deschisă si complet utilată, camera de depozitare adiacentă cu frigider și congelator suplimentar, scara în spirală cu design special, camera tehnică cu acces din grădină,un garaj mare pentru 2 mașini și depozit, unde accesul se poate face prin intrarea secundară.

Primul etaj are suprafata de 169 mp si este impartit in: 4 dormitoare mari, 2 băi, una avand jacuzzi și saună, si 2 balcoane.

Proprietatea beneficiaza si de o clădire separată, cu functiunea de bucătărie de vară, cu suprafata de 22.5 mp, cu design rustic, decorată cu șemineu deschis.

Gradina are suprafata de 700 mp si are o amenajare peisagistica foarte frumoasa in jurul casei, cu multi copaci, un mic iaz cu o cascada, plante si flori si o piscina cu dimensiunile 9x5x1.6m.

Se afla in apropiere de padurea Baneasa, Scoala Americana, British School, Baneasa Shopping City si autostrada Bucuresti-Brasov.

In ceea ce priveste transportul public, vila are acces facil, prin intermediul liniilor de autobuz, la statia de metrou Pipera, ce asigura legatura rapida cu centrul Bucurestiului.





Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 360 m² (1.806 EUR / m²)
Suprafață construită 427 m² (1.522 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2008
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 700 m²
Total teren 850 m²
Parcare înăuntru 2
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Mobilata cu 6 Camere in Pipera de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne