De vanzare vila 6 camere Snagov, Bucuresti / Ilfov

1.375.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 121459
27 Aprilie 2024
Descriere

Snagov vila cu ponton pe lac. Visul nu are limite!

"Cea mai mare fericire este sa simti că cineva te iubeste, nu sa stii, ci sa simti !" spunea Nichita Stanescu.

La fel este si in viata ta, trebuie sa simti ca esti acasa, nu doar sa stii ca esti acasa. Mai ales daca esti la Snagov, in cea mai buna zona a lacului. Aproape de natura, cu multa liniste si cu o priveliste frumoasa catre Lacul si Padurea Snagov.

Acasa simti cum totul din jurul tau te incarca de energie. Linistea lacului, lumina soarelui la rasarit sau apus, padurea de peste lac, aerul curat si vecinatatile iti dau starea de bine. Aici gasesti intimitatea si sentimentul de siguranta de care ai nevoie. Drumul de la birou pana acasa este scurt cand simti ca ajungi la cei dragi ai tai.

Casa este amplasata strategic astfel incat vezi lacul si padurea din majoritatea camerelor. Adica te trezesti dimineata cu razele soarelui si cu privelistea catre lac si padure. Zona de zi a casei este scaldata in lumina, este locul unde stai cu prietenii si familia la masa sau la focul semineului. Gradina casei este amenajata cu plante si arbori maturi, cu lumini ambientale, cu un leagan din care poti admira lacul si peisajele multiple oferite de acesta, cu un foisor pentru barbeque. In serile linistite te vei relaxa in foisorul de pe ponton, de acolo poti admira un apus de soare splendid. Razele calde ale soarelui la apus impreuna cu padurea, reflectate in apele linistite ale lacului, dau nastere unui peisaj desprins parca din povesti. Asta inseamana fericirea, sa simti energia locului si caldura oamenilor dragi acasa.

Vino sa vezi locul acesta care poate fi caminul tau si al celor dragi tie.

Proprietatea este compusa din: corpul principal; corp secundar cu garaj pentru 4 autoturisme si deasupra un apartament de 95mp utili; ponton pe lac cu garaj pentru barca si foisor.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 720 m² (1.910 EUR / m²)
Suprafață construită 769 m² (1.788 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 6
Tipul clădirii Vila
An construcție 2008
Dispunere DS+HP+2
Nr. balcoane 3
Gradină Privată
Total teren 1.717 m²
Parcare înăuntru 4
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Snagov - 6 Camere - ID:121459 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne