De inchiriat vilă foarte spatioasa de 7 camere cu grădină și piscină Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

2.950 EUR / lună
ID: 44317
20 Februarie 2024
Descriere

Vilă superbă cu saună si garaj, pe un teren de 1000 mp

BLISS Imobiliare va prezinta o vilă spațioasă cu 7 camere situată în apropiere de Complexul Comercial Jolie Ville, Pipera.

Vila este situata aproape de scolile si gradinitele de top din zona.

Această casă confortabilă este formată din 6 dormitoare, o bucătărie semideschisă utilată complet (inclusiv mașină de spălat vase), 4 băi mari si living cu zona de dining. 

Vila beneficiază de o suprafață construită de 500mp, dintre care 450mp reprezintă suprafața utilă, iar cofigurația acesteia este P+1+M. Această casă profită de foarte multă lumină naturală datorită numeroaselor ferestre înalte.

Este amplasată pe un teren de 1.000mp, amprenta la sol fiind de 300mp, astfel grădina capătă o suprafață generoasă de 700mp. Tot în această curte superbă regăsim și o piscină mare, un loc specific relaxării și liniștii, dar și o saună, ce se află în interior, ce ajută la detoxifierea organismului, contribuie la îmbunătățirea circulației și scăderea tensiunii și înfrumusețează pielea.

Casa dispune și de un garaj pentru două mașini, iar mijloacele de transport în comun se află in imediata apropiere.

Zona Pipera se află în imediata apropiere a Pădurii Băneasa, un refugiu pentru iubitorii de natură, cu poteci bune pentru mers pe jos și pentru biciclete montane. Suprafața generală beneficiază de spații verzi generoase, ideale pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi în aer liber. Există chiar și un parc de aventură pe care îl puteți vizita cu trasee de catarat, echitație și tir cu arcul.

Pozitonarea vilei ofera acces rapid la o varietate de facilitati din zona. La doar 3 minute distanta, se afla centrul comercial Jollie Ville. Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se afla la doar 10 minute distanta, Promenada Mall la 17 minute, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante.

De asemenea, zona beneficiaza de un numar impresionant de scoli si gradinite de top, cum ar fi Scoala Internationala Americana, British School of Bucharest, Liceul Mark Twain, Cambridge School of Bucharest etc.

Este asigurat accesul rapid către aeroporturile Băneasa și Otopeni, la noua autostradă A3 București-Ploiești, dar și la platforma de birouri Pipera, o rețea extinsă de clădiri și centre de birouri și industriale, dintre care multe sunt încă în curs de dezvoltare. Ruta în centrul și în afara orașului este facilă.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 450 m² (7 EUR / m²)
Suprafață construită 500 m² (6 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2004
Dispunere P+1+M
Gradină Privată 700 m²
Total teren 1.000 m²
Amprenta la sol 300 m²
Parcare înăuntru 2
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Saună
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 7 Camere cu Gradina si Piscina in Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de inchiriat vila 7 camere #29942 - BLISS Imobiliare ID: 29942 - 24 Aprilie 2024

De inchiriat vila 7 camere
Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

2.900 EUR / lună
  • Vila
  • 1S+DS+HP+1+M
  • 7 Camere
  • 450 m²
  • Renovat 2017
de inchiriat vila 6 camere #97092 - BLISS Imobiliare ID: 97092 - 24 Aprilie 2024

De inchiriat vila 6 camere
Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

3.000 EUR / lună
  • Vila
  • DS+HP+1+M
  • 6 Camere
  • 280 m²
  • Renovat 2020