De inchiriat Vila cu garaj, gradina proprie si piscina comuna Pipera Ibiza Golf, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 52485
1 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila spatioasa si utilata cu locuri de parcare

Vila cu 7 camere si piscina comuna localizata in complex rezidential Ibiza Golf Pipera cu acces direct la Scoala Americana din Bucuresti.

Vila in complex securizat, in spatele Scolii Americane din Pipera

Amplasată în mod ideal în spatele Scolii Americane, această vilă P+1+M face parte dintr-o comunitate rezidențială închisă cu 38 de vile mediteraneene, care beneficiaza de peste 20.000 mp de spațiu verde cu 2 piscine comune mari si loc de joacă pentru copii.

Pentru familiile cu copii care frecventează AISB (American International School of Bucharest) acesta este cel mai apropiat complex rezidențial cu acces direct la scoala. (vis-a-vis de AISB).

Vilă are o suprafață construită totală de 277 mp (suprafață utilă de 230 mp), cu o grădină privată frumos amenajata  spatioasa si cu un loc de parcare. Din grădină accesați cei 20.000 mp de spațiu verde și locul de joaca al complexului.

Parterul este compus dintr-o zonă de living generoasă, bucătărie complet utilată, baie cu duș, cameră de studiu / dormitor și garaj cu loc pentru un automobil.

La etajul 1 se află un dormitor matrimonial cu baie privată, dressing și balcon, alte 3 dormitoare și două băi.

La mansardă există un open-space suplimentar, care poate fi folosit ca o cameră de oaspeți, cameră de joacă sau cameră de zi suplimentară.

Vila este nemobilata. iar printre facilitati se numara finisajele calitative, aer conditionat, centrala proprie, locatia excelenta, locuri de parcare, acces-ul la piscina.

Proprietatea are avantajul de a se afla într-un complex sigur, cu o comunitate internationala, cu facilități pentru copii și la câteva minute de mers pe jos de Scoala Americană și de stația de autobuz.

Excelent pentru familiile cu copii si pentru viitoarea ta locuinta.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 233 m² (12 EUR / m²)
Suprafață construită 277 m² (10 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2006
Clădire renovată 2014
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 118 m²
Total teren 256 m²
Amprenta la sol 138 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu 7 Camere in Complex cu Piscina Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare