De vanzare vila 7 camere Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

ID: 120519
18 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila individuala situată pe Strada Iancu Nicolae în zona Pipera se află pe o stradă privată, oferind intimitate și liniște, fiind retrasă de la agitația străzii principale. Cu o arhitectură impunătoare și o dispunere practică, această proprietate oferă o experiență de locuit de excepție. Proprietatea a fost construita in anul 2001 dupa un proiect german.

La parter, este cu un hol spațios de intrare,  bucătăria inchisa separată și complet utilată, debara, creaza un spațiu perfect pentru prepararea bucatelor delicioase. Livingul, luminos și primitor, este locul ideal pentru relaxare și socializare, fiind ideal pentru întâlniri cu familia și prietenii.

În plus, la acest nivel se găsesc trei dormitoare elegante, fiecare oferind confort și intimitate. Cele două băi moderne servesc atât dormitorul principal, cât și celelalte două dormitoare, asigurând un nivel ridicat de comoditate și funcționalitate.

La ieșirea din living, o terasă însorită adaugă un plus de farmec și relaxare, oferind un spațiu perfect pentru a te bucura de aerul proaspăt și de momentele petrecute în aer liber alături de cei dragi. Grădina generoasă, cu vegetație matură, completează atmosfera relaxantă și oferă un cadru natural deosebit.

Curtea proprietății este suficient de spațioasă pentru a permite parcare facilă pentru trei mașini, oferind astfel un nivel suplimentar de comoditate și accesibilitate.

Etajul vă întâmpină cu alte trei dormitoare, fiecare amenajat cu atenție la detalii pentru a oferi un refugiu confortabil. O baie suplimentară completează acest nivel, oferind un plus de confort și practicitate. În plus, există și o cameră care poate fi transformată într-un dressing spațios sau o baie suplimentară, oferind flexibilitate și posibilitatea de a personaliza spațiul conform preferințelor individuale.

Vila individuala de pe Strada Iancu Nicolae în zona Pipera este o oază de confort, eleganță și funcționalitate, oferind un stil de viață distins și rafinat într-o locație exclusivistă.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 220 m² (2.409 EUR / m²)
Suprafață construită 228 m² (2.325 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2001
Dispunere
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 360 m²
Total teren 540 m²
Amprenta la sol 200 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 7 Camere - ID:120519 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de vanzare vila 7 camere #110283 - BLISS Imobiliare ID: 110283 - 27 Aprilie 2024
de vanzare vila 6 camere #116527 - BLISS Imobiliare ID: 116527 - 27 Aprilie 2024

De vanzare vila 6 camere
Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

640.000 EUR
  • Vila
  • DS+HP+1+M
  • 6 Camere
  • 344 m²
  • Renovat 2017
de vanzare vila 8 camere #46786 - BLISS Imobiliare ID: 46786 - 27 Aprilie 2024

De vanzare vila 8 camere
Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

520.000 EUR
  • Vila
  • P+1+M
  • 8 Camere
  • 360 m²
  • Construit 2006