De vanzare vila 8 camere cu piscina, spa si curte de 1650 mp Pipera Sud, Bucuresti / Ilfov

15.000 EUR / lună
2.950.000 EUR
ID: 104887
28 Ianuarie 2024
Descriere

Aproape de scolile si gradinitele de elita din Pipera

BLISS Imobiliare va prezinta o vila superba situată într-o locație deosebită, în partea de Nord a capitalei, în zona prestigioasă Pipera, această proprietate superbă reprezintă un adevărat paradis rezidențial. Vila dispune de o arhitectură impresionantă pe patru nivele - subsol, parter, etaj și pod - oferind un total de 8 camere, inclusiv 4 dormitoare și 6 1/2 băi, cu o suprafață utilă de 647 mp.

Situata intr-o locatie exclusivista, inconjurata de vegetatie si liniste

Amplasată pe un teren generos, proprietatea beneficiază de o suprafață de spațiu verde în spate de 1.200 mp, iar curtea din față și trotuarele însumând 450 mp. Cu o ampren­tă la sol de 300 mp și o suprafață desfășurată de 777 mp, vila impresionează prin fiecare detaliu.

Dotările luxoase și atenția la detalii se regăsesc în fiecare colțișor al acestei proprietăți. Podelele elegante din parchet, gresie, marmură și granit antiderapant exterior conferă un aspect rafinat, în timp ce sistemul de încălzire, format din centrală proprie, calorifere, încălzire în pardoseală și un boiler generos de 500 litri, asigură confortul termic dorit în fiecare încăpere.

Climatizarea este asigurată de ventiloconvectoarele de ultimă generație Toshiba VRF, iar sistemul de dedurizare American "CLACK" asigură calitatea apei în întreaga locuință.

Cu un design inteligent și tehnologie de ultimă oră, vila beneficiază de un sistem Smart Home prin intermediul sistemului KNX, controlând temperatura și iluminatul dintr-o simplă telecomandă. Siguranța locuinței este prioritară, de aceea proprietatea dispune de un sistem de alarmă, o telecomandă pentru poarta de acces auto și alta pentru garajul dublu.

Printre avantajele zonei Pipera se numără accesul facil la utilități precum apă, gaz, energie electrică și canalizare, toate fiind racordate la rețeaua orașului. Drumul asfaltat în dublu sens facilitează mobilitatea, iar izolarea exterioară cu polistiren asigură eficiența termică a clădirii.

Compartimentarea pe nivele:

Subsol:

- Crama

- Camera tehnică + camera dedurizator

- Camera menajeră cu baie și intrare separată

- Camera de depozitare

- Grup sanitar pentru exterior

Parter:

- Vestibul

- Hol de intrare

- Living de 38 m2

- Dining de 37 mp, plus terasă

- Bucătărie cu camară de 24 m2 + 4 m2

- Birou

- Dormitor cu baie, dressing și terasă

- Grup sanitar

- Garaj dublu

Etaj:

- Dormitor matrimonial cu baie, dressing (două) și balcon

- Alte două dormitoare, fiecare cu baie, dressing și balcon

- Home cinema de 37 mp

- SPA (saună umedă, saună uscată, jacuzzi pentru 2 persoane)

- Spălătorie

- Pod (neamenajat)

Cu un subsol bine compartimentat, parterul generos cu living, bucătărie și birou, etajul cu dormitoare spațioase și dotări premium, această proprietate oferă un stil de viață luxos și rafinat. Adăugând la aceasta, grădina amenajată, piscina exterioară și spa-ul cu saună uscată, saună umedă și jacuzzi, aceasta devine alegerea perfectă pentru cei care caută o locuință de excepție în inima orașului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Suprafață utilă 647 m² (4.560 EUR / m²)
Suprafață construită 777 m² (3.797 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 6
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2019
Dispunere 1S+P+1+Pod
Nr. balcoane 3
Gradină Privată 1.650 m²
Total teren 2.060 m²
Amprenta la sol 300 m²
Parcare înăuntru 2
Parcare afară 8
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Saună
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 8 Camere in Pipera sud de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne