De vanzare vila 8 camere Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

2.590.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 116368
28 Septembrie 2023
Descriere

O proprietate noua, spectaculoasa, ready to move, Iancu Nicolae Padure.

Vila este construita pe un teren de 800 mp, si dispune de o arhitectura neo- classica impecabila, lucrata atent de cei mai buni profesionisti.

Constructia vilei a inceput in anul 2020, si in realizarea sa au fost adoptate cele mai noi tehnologii de la cele mai renumite branduri.

Sistemul de incalzire se realizeaza prin pompa de caldura Mitsubishi, sistem de racire cu dact de la Mitsubishi, sistem de incalzire in pardoseala de la Rehau. Casa dispune de panouri fotovoltaice. Izolarea este realizata cu polistiren de 15 cm grafitat, iar tamplaria este de la Reiners, cu geamuri securizate si cu protectie UV,

Piscina cu sistem de filtrare are dimensiuni de 8m lungime pe 4 latime, cu o adancime de la 1.3 m la 2.5 metri, si este incalzita.

Sistemele de irigare gazon sunt realizate cu sursa de apa din put propriu.

Vila este racordata la reteaua de apa locala cat si la canalizarea orasului.

Exteriorul casei, curtii dar si a gardului are elemente de marmura si travertin, sticla 18 mm grosime securizata la balustrazi.

La interior avem parchet din lemn masiv, triplus tratificat, bai cu finisaje din Italia, toate perdelele sunt electrice. Bucataria este complet mobilata si utilata, dotata cu electrocasnice marca Bosch, varianta silent, marmura neagra pentru casa scarii si sticla securizara de 18 mm pentru balustrada.

Aditional la informatiile de mai sus, mai mentionam ca vila dispune pe langa scara principala si o scara secundara de acces in casa si la etaj, si zona speciala pentru menajera sau bona, cu baie proprie.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Suprafață utilă 420 m² (6.167 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 2
Nr. băi 5
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2022
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Gradină Privată
Total teren 800 m²
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 8 Camere - ID:116368 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne