De vanzare vila 8 camere cu 4 locuri de parcare si curte privata Ibiza Golf, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

980.000 EUR
ID: 118672
6 Noiembrie 2023
Descriere

Vila situata foarte aproape de Scoala Americana

BLISS Imobiliare va prezinta o vila deosebita de 8 camere, situata intr-una din cele mai frumoase ansambluri rezidentiale din Pipera, Ibiza Golf Residence.

Este o vila spatioasa, complet mobilata si utilata, cu mobilier din lemn masiv.

Spatiile din interiorul casei sunt foarte generoase si totul a fost gandit in cel mai mic detaliu astfel incat sa imbine utilul cu placutul astfel incat sa o transforme intr-o casa functionala, utila si cocheta.

La parter avem zona de zi compusa dintr-un living generos de 53 mp, birou de 21 mp, bucatarie inchisa , complet utilata si mobilata de 35 mp, o baie de 6 mp precum si o camera tehnica / spalatorie de 8.84mp. De asemenea casa are si un garaj acoperit unde intra o masina, iar in fata casei se mai pot parca lejer inca 3 masini.

La etajul unu se regasesc 3 domitoare cu 2 bai si un dressing generos, precum si 2 balcoane. Mansarda are un dormitor, o zona de zi , o baie si o sauna.

Curtea este foarte bine intretinuta, avand gazon, arbori ornamentali, sistem de irigatie.

Complexul Ibiza Golf Residence este situat aproape de Padurea Baneasa, astfel ca este resedinta perfecta pentru cei ce-si doresc sa fie si sa isi petreaca mai mult din timpul liber in natura.

De asemenea, in interiorul complexului exista o zona comuna foarte frumoasa, primitoare si bine intretinuta, ce include 2 piscine de adulti si copii, un teren de fotbal, loc pentru a juca baschet precum si ansamblu de joaca pentru copii mai mici. Vegetatia este foarte bine dezvoltata, astfel ca este o oaza de liniste in mijlocul orasului.

Vila se afla intr-o zona foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale, printre care magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali sport, saloane de infrumusetare, clinici (estetice, medicale, stomatologice si veterinare), spalatorii si service-uri auto etc, pana la centre mari comerciale, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil. La doar 15 minute de mers cu masina, veti gasi centrul comercial Jollie Ville. Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se gaseste la doar 23 minute distanta, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante.

De asemenea, un mare avantaj al zonei este numarul impresionant de scoli internationale si gradinite de top, cum ar fi Scoala Internationala Americana, care se afla la 5 minute distanta de mers pe jos, continuand cu Mark Twain International School, Cambridge School of Bucharest, British School of Bucharest, Olga Gudynn International School, Scoala Japoneza Bucuresti etc, toate la o distanta de maxim 15 minute cu masina. 

Asadar, acest apartament este ideal pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru crestere si dezvoltare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 5
Tipul clădirii Vila
An construcție 2007
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 400 m²
Total teren 588 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 8 Camere in Ibiza Golf Pipera de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de vanzare vila 9 camere #91855 - BLISS Imobiliare ID: 91855 - 5 Mai 2024
de vanzare vila 6 camere #121359 - BLISS Imobiliare ID: 121359 - 5 Mai 2024