De inchiriat Spatiu de birouri 650mp zona Gradina Botanica Cotroceni Gradina Botanica, Bucuresti

Preț la cerere
Valabil de la data 1 Mai 2024
ID: 89565
20 Ianuarie 2024
Descriere

Spatiu de birou clădire independentă pe 4 nivele

BLISS Imobiliare va prezinta o proprietate fermecătoare situata lângă Grădina Botanica, in zona Cotroceni din Bucuresti.

Excelentă pentru birou. IT, Call center, BPO, Contabilitate etc

Aceasta zona este cunoscută pentru semnificația sa istorică și atracțiile culturale, iar apropierea de Gradina Botanica adaugă un plus de frumusețe naturală împrejurimilor, locuitorii beneficiind de acces facil la frumoasa grădină botanică, oferind un mediu senin și verde pentru petrecere a timpului liber și relaxare.

Localizarea ofera un mediu linistit si pitoresc, facand din aceasta o zona rezidentiala atractiva.

Parcul Operei, Parcul Eroilor si Parcul Grozavesti se afla, de asemenea, la cateva minute distanta, oferind astfel locuitorilor un mediu placut pentru miscare in aer liber si relaxare, cu alei pentru plimbare, locuri de joaca pentru copii, zone pentru picnic etc.

Zona este bine conectata la reteaua de transport public, cu multe statii de autobuz si tramvai, ceea ce face accesul la alte parti de interes ale orașului usor si convenabil. Un mare avantaj este ca la mai putin de 10 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Eroilor, iar statiile de metrou Grozavesti si Politehnica se afla la aproximativ 15 minute de mers pe jos.

Locatia este potrivita pentru o familie cu copii si datorita numarului mare de scoli si gradinite din zona, si a accesului facil catre institutii de invatamant superior, precum Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, Universitatea Politehnica din Bucuresti etc, acestea aflandu-se la cateva minute distanta.  

Imobilul are o suprafata totala de aproximativ 500 mp, indicand o proprietate spatioasa si bine structurata. Acesta cuprinde trei etaje, fiecare etaj adăpostind un apartament complet renovat și modern. Această configurație oferă atât intimitate, cât și un sentiment de comunitate în interiorul clădirii.

Deoarece fiecare etaj are propriul apartament, rezidenții se pot bucura de exclusivitate și independență. Faptul că apartamentele sunt complet renovate și moderne sugerează un spațiu de locuit confortabil și modern.

Aceasta proprietate ofera toate conditiile necesare pentru o viață modernă, locație convenabilă și acces la natură.

Detalii proprietate
Stare În renovare
Suprafață utilă 560 m² (8 EUR / m²)
Suprafață construită 650 m² (7 EUR / m²)
Nr. băi 5
Tipul clădirii Vila
An construcție 2005
Clădire renovată 2024
Dispunere DS+HP+3
Gradină Privată
Lift Nu
Nr. depozite 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Spatiu de Birouri 650mp de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne