De vanzare Apartament cu doua camere situat pe sos. Mihai Bravu


În colaborare cu o altă agenție

ID: 94847
23 Iunie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Comision zero
Descriere

Mihai Bravu - Ferdinand, 2 minute metrou Iancului, stradal

In spatele blocului clinica MedLife, Veranda mall in apropiere

Apartament cu doua camere situat pe sos. Mihai Bravu, nr. 90-96, in suprafata totala de 47,47 mp, etaj 9/10, proaspat zugravit, cu amenajari.

Ok, haideti sa clarificam de la inceput: blocul este incadrat pe risc seismic clasa a doua. Uite ce scrie "la carte" despre asta:
Clasa II = Urgenta 2  Sunt imobile pentru care posibilitatea de prabusire in caz de cutremur este redusa, dar un seism major poate afecta elementele de compartimentare, scarile, etc. fara a pune in pericol structura de rezistenta a imobilului.

Pe intelesul tuturor, situatia e asa: la un cutremur major, ca ala din '77,nici nu pica blocul, nici nu se apleaca ca "Turnul din Pisa". Dar e posibil s-o vezi pe vecina goala, daca va desparte un perete de BCA. Acum da, asta o trecem fie la avantaje, fie la dezavantaje. Depinde de vecina, daca ma intelegi...Ati retinut-o pe aia cu "fara a pune in pericol structura de rezistenta a imobilului", da?!?

Dar, ce mai inseamna aceasta incadrare, e ca nu poti obtine credit pentru a cumpara. Deci "cash only". De aia si pretul bun. Bine, fantastic de bun daca ne raportam la apartament, amenajare, aspect, pozitie, etc. Si apropo de pozitie, suntem pe Mihai Bravu, intre Iancului si Ferdinand, langa KFC drive thru, la 2 minute de gura de metrou Iancului, la 8 minute de intersectia de la Obor, metrou, magazin si la 10 minute de mers de piata Obor. Plus Veranda mall in apropiere. Plus 25 de minute cu troleul pana la Universitate.

La parterul blocului avem un frumos spatiu de joaca pentru copii, si spatii comerciale, in spatele blocului clinica MedLife, peste drum Liceul Iulia Hasdeu, la doi pasi "Scoala Iancului" si alte institutii de invatamant.
Daca ma intrebati cui i se potriveste acest apartament...pai eu as zice ca sunt doua tipologii de clienti:

  • cei care au niste bani si vor sa ii investeasca in ceva ce e usor de inchiriat(datorita pozitiei si aspectului); iar raportul intre pretul platit si chiria obtinuta, aici chiar e de bun augur;
  • student(a) sau proaspat angajat, constient ca decat doua camere pe campia Militari Residence, la aceeasi bani e de preferat asta.

Pentru cei care se tem ca il cumpara si vine cutremurul si le fuge casa de sub picioare....mai cititi odata ce scriu expertii: "fara a pune in pericol structura de rezistenta a imobilului."

Acum, ca ne-am inteles, daca va incadrati in una din cele doua categorii de mai sus, sau chiar si daca sunteti intr-o a treia pe care n-am ghicit-o eu, dar aveti banii si vreti sa-l cumparati, astept sa ma sunati, sa mergem sa-l vedeti si na, sa-l si cumparati, ca de aia ne agitam. Scurt si la obiect. Actele sunt pregatite, totul la zi, va astept cu drag!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 43,2 m² (1.261 EUR / m²)
Suprafață construită 47,5 m² (1.148 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 1963
Dispunere P+10
Etaj 9
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Semi-mobilat
Încălzire de la oraș
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament, 2 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare