De inchiriat apartament premium 4 camere tip duplex cu parcare subterana Duplex Forest Residence Boutique, Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov


ID: 45259
9 Ianuarie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament aflat la 2 minute de Mark Twain International School

Apartamentul este complet mobilat si utilat cu produse premium.

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament premium cu 4 camere la etajele 2 și 3 dintr-un bloc rezidențial tip boutique cu nouă apartamente finalizat în ianuarie 2018, care a primit premii de design și arhitectură.

Mobilierul din apartament este marca Rovere, unul dintre cele mai exclusiviste branduri de pe piata, iar bucataria se bucura de mobilier marca Zechinon (Italia) facut la comanda si este utilata cu electrocasnice de inalta calitate: hota Falmec, electrocasnice Electrolux, Hotpoint,  Bosch. De asemenea, apartamentul dispune si de un semineu bio etanol.

Apartamentul are o suprafata totala de 174 mp, dintre care 18 mp resprezinta logia si terasa, orientata spre est, cu vedere la o gradina privata. Cei 151 mp utili se impart intr-un living de 37 mp deschis spre bucataria de 21 mp, 3 dormitoare, dintre care două au baie proprie, 3 bai (doua cu dus, una cu cada) si o toaleta pentru living.

Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare subteran, intr-un garaj incalzit, iar un al doilea loc poate fi luat contra unui cost suplimentar.
Locatie apartamentului este una excelenta, langa padure, pe o strada destul de privata, cu o vedere superba asupra unei frumoase gradini private. 

In acelasi timp, apartamentul se afla intr-o zona foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale (ex: magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de sport, saloane de infrumusetare, clinici, spalatorii si service-uri auto etc) pana la centre mari comerciale, zona Pipera Iancu Nicolae ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil.

Centrul Comercial Jollie Ville se afla la doar cateva minute de mers pe jos, iar Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se gaseste la doar 10 minute distanta cu masina, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante pentru toata familia.

De asemenea, un mare avantaj al zonei este numarul impresionant de scoli internationale de elita si gradinite de top, cum ar fi Mark Twain International School, care se afla la 2 minute cu masina sau 10 de mers pe jos.

Lista scolilor internationale continua cu British School, Cambridge School, Olga Gudynn International School, AISB - Scoala Americana, etc, toate fiind la o distanta de maxim 15 minute de mers cu masina.

Asadar, aceasta vila este ideala pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru crestere si dezvoltare.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 151 m² (17 EUR / m²)
Suprafață construită 174 m² (14 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Duplex
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Dispunere 1S+P+3+M
Etaj 3
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
De la dezvoltator Da
Costul mediu al
utilităților pe lună
175.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Duplex Premium in Iancu Nicolae de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare