Cum va arăta Avalon Estate, ansamblul rezidențial dedicat profesioniștilor care lucrează în zona de nord a Capitalei

12 Iunie 2018 • Imobiliare

Cum va arăta Avalon Estate, ansamblul rezidențial dedicat profesioniștilor care lucrează în zona de nord a Capitalei

De Corina Varlan din 11 iunie 2018

Compania de dezvoltare imobiliară și de investiții Prime Kapital a anunțat primul său proiect rezidențial de pe piața locală. Este vorba despre ansamblul rezidențial Avalon Estate care va cuprinde circa 800 de unități, integrate într-o comunitate cu acces controlat.

Ansamblul va fi amplasat pe un teren cu o suprafață de 8,1 hectare din zona Pipera.

„Obiectivul nostru este de a poziționa Prime Kapital ca dezvoltator rezidențial de top în România, de a schimba percepția asupra proiectelor rezidențiale și de crește standardele din piață. Planul nostru este, de asemenea, să construim un brand rezidențial 100% transparent sinonim cu un nivel ridicat al calității și asociat cu un raport preț-calitate foarte bun” a declarat Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidențiale în cadrul Prime Kapital, potrivit Constructiv.

Avalon Estate se adresează în principal familiilor tinere și profesioniștilor care lucrează în zona de nord a Capitalei și va oferi acces direct la Bulevardul Barbu Văcărescu, la Calea Floreasca și la Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Locuitorii vor avea, printre altele, la dispoziție un club dotat cu facilități de fitness, piscină exterioară și restaurant, locuri de joacă pentru copii și acces la lacul Pipera, ale cărui maluri vor fi amenajate.

Lucrările de construcție vor începe anul viitor și vor fi finalizate în 2024.


Sursa: CPI Imobiliare