De vanzare casa 10 camere Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

ID: 91384
5 Aprilie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila spatioasa, situata intr-una dintre cele mai bune zone din Pipera, langa padurea Baneasa,  fara culoar aerian in apropiere, fara stradute inguste blocate de masini parcate, fara canalizari nefunctionale, fara vecini galagiosi, fara riscul de a aparea o constructie noua langa gard. Este situata pe o strada cu doua benzi, putin circulata, cu acces atat spre Iancu Nicolae cat si spre Pipera-Tunari.

  • Padurea este la mai putin de 200 de metri, cu acces la o retea de poteci si drumuri forestiere, cu o lungime de peste 25 de km, ideale pentru plimbari, jogging, biciclete, etc. Casa a fost construita urmarind cea mai buna calitate a executiei si a materialelor, pentru o durata de viata cat mai lunga, fara probleme si vicii ascunse.
  • Casa a fost renovata in interior in anul 2016.
  • In curtea generoasa exista 3 zone: o zona cu pavaj, in fata casei, ce poate fi folosita pentru parcare auto suplimentara (in afara de cele 2 locuri din garaj) sau pentru alte activitati, o zona, in lateralul casei, cu pomi fructiferi si ornamentali si o zona de agrement, in spatele casei, ce include, pe langa gazon, brazi si flori, piscina cu spatiu pentru sezlonguri, spatiu acoperit pentru gratar si servit masa, spatiu de relaxare cu pat suspendat si baldachin acoperit.
  • Distanta dintre curtea din spate si casele invecinate este consideravila, un lucru mai putin intalnit in aceasta zona. La parter se afla un spatiu deschis extrem de generos, ce include zona de living, zona pentru masa de 10 persoane si un luminator/sera pentru plante/ relaxare. Suprafata vitrata, de aproximativ 90% din peretii exteriori, fac din acest living un spatiu deosebit de placut si luminos.
  • Accesul in curtea din spate se face printr-o terasa spatioasa. Tot la parter se afla si un birou, cu acces direct din living, separat prin usi cu sticla pictata, ce se pot deschide in totalitate, pentru a integra si aceasta camera in spatiul deschis de la parter. Bucataria este spatioasa, cu 2 geamuri mari, cu loc suficient si pentru o masa de 6 persoane, si include si o camara. Etajul este impartit in 3 zone astfel:
  • O zona ce cuprinde dormitorul matrimonial cu balcon, camera dressing si baie.
  • O zona ce cuprinde 2 dormitoare si o baie.O zona ce cuprinde un dormitor, o camera multifunctionala (de ex. Pentru sport) si o spalatorie/uscatorie ce include si cabina de dus si chiuveta.
  • La mansarda se afla un alt living spatios si o camera pentru depozitare. Vila dispune si de un garaj pentru 2 masini si o camera tehnica pentru centrala si aspirator. Peretii exteriori ai casei sunt din caramida porotherm de 23cm, izolati in exterior cu polistiren de 10cm si la interior cu vata minerala si rigips.
  • Toti peretii interiori ai casei sunt din caramida si sunt placati cu rigips. Dotari si facilitati: - Piscina 8x4 m; - Iluminat exterior in toata curtea; - Put 20m, distribuitor programabil si aspersoare pentru irigare; - Garaj incalzit pentru 2 masini; - Aspirator central; - Incalzire in pardoseala in bucatarie si bai; - Centrala performanta (2017). Instalatie termica cu distribuitoare si controlul separat al temperaturii pentru parter si etaj; - Cablu TV si internet tras prin pereti in living, birou si toate dormitoarele; - Sistem de alarma cu senzori de prezenta in toata casa; - Aer conditionat Philips Artcool in living, birou si toate dormitoarele; - Ferestre mari in toate camerele cu geam termopan, tamplarie din lemn si rulouri exterioare din aluminiu.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 10
Suprafață utilă 392 m² (1.837 EUR / m²)
Suprafață construită 469 m² (1.535 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 2007
Clădire renovată 2016
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 452 m²
Total teren 625 m²
Amprenta la sol 173 m²
Parcare înăuntru 2
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 10 Camere - ID:91384 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare