De vanzare vila 10 camere Baneasa Padure, Bucuresti

399.000 EUR
ID: 117675
24 Februarie 2024
Descriere

Vila P+1 (și pod), construită în anul 1999 și situată în fața la Padurea Băneasa, reprezintă o proprietate spațioasă și versatilă, oferind numeroase posibilități. Cu o arie desfășurată de 474 de metri pătrați pe un teren generos de 1000 de metri pătrați, această vilă impresionează prin dimensiuni și posibilități de utilizare diversificate.

Imobilul este compartimentat astfel: parterul dispune de o suprafață de 229 de metri pătrați, etajul are 232 de metri pătrați, iar subsolul ocupă 13 metri pătrați. Această structură oferă o organizare eficientă a spațiului, iar cele 6 dormitoare permit amenajarea a două spații separate pentru două familii sau pot fi folosite pentru birouri, oferind astfel flexibilitate în utilizare.

Proprietatea include 4 băi, un WC de serviciu și o bucătărie, alături de o zonă de living generoasă și o încăpere destinată bucătăriei/diningului, ideală pentru întâlniri și socializare.

Anexele, cum ar fi mansardele folosibile ca spații pentru spălătorie sau atelier, adaugă o dimensiune suplimentară de funcționalitate și adaptabilitate la nevoile viitorilor locatari sau utilizatori ai spațiului.

Pivnița și garajul cu 2 locuri de parcare completează utilitățile oferite de această proprietate. Structura solidă din beton și pereți de cărămidă conferă proprietății o rezistență în timp și stabilitate.

O caracteristică remarcabilă a acestei case este luminozitatea, iar camerele spațioase oferă multe locuri de depozitare. Posibilitatea de a avea a doua intrare prin spate adaugă o notă de practicitate și accesibilitate.

În concluzie, această vilă este o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută un spațiu generos, versatil și luminos.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 10
Suprafață utilă 450 m² (887 EUR / m²)
Suprafață construită 474 m² (842 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1999
Dispunere 1S+P+1+Pod
Gradină Privată 526 m²
Total teren 1.000 m²
Parcare înăuntru 2
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 10 Camere - ID:117675 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne