De inchiriat vila 11 camere cu piscina privata si curte privata de 2100 mp Pipera, Bucuresti / Ilfov

2.000.000 EUR

ID: 43725
23 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila aflata la 4 minute de British School of Bucharest

BLISS Imobiliare este mandru sa prezinte o vila spatioasa cu 11 camere situata in Pipera, in apropierea Padurii Baneasa. Aceasta proprietate impresionanta are o suprafata totala construita de 750 mp, cu 700 mp de spatii de locuit inteligent proiectate pe mai multe nivele.

Aceasta se ofera semi-mobilata, cu bucataria mobilata si complet utilata.

La nivelul subsolului, veti gasi o camera de serviciu cu baie, doua camere suplimentare, o spalatorie complet utilata, o camara de depozitare si o camera pentru centrala termica. Parterul impresioneaza cu un spatiu deschis care include livingul, zona de dining si zona audio-video, impreuna cu un birou/biblioteca, o baie, o bucatarie complet utilata, un dressing, hol de intrare si o scara interioara. La etaj, sunt patru dormitoare spatioase cu suprafete intre 20 si 26 mp, o baie matrimoniala cu jacuzzi, o alta baie cu cabina de dus cu sauna si un hol. Mansarda ofera un spatiu generos deschis si o baie cu jacuzzi.

Situata pe un teren de 2500 mp, vila dispune de o gradina mare de 2100 mp amenajata cu diverse tipuri de arbori, arbusti, pomi fructiferi si flori. Exista aproximativ 400 mp de terase si balcoane, perfecte pentru relaxare in aer liber.

Proprietatea include si o piscina spectaculoasa de 120 metri cubi, ideala pentru a va racori in zilele toride de vara si pentru a petrece momente de neuitat cu familia si prietenii. In curte, exista 5 locuri de parcare, iar in garajul spatios exista inca 2 locuri de parcare, impreuna cu suficient spatiu de depozitare.

Zona Pipera ofera acces facil la transportul public, la facilitati educationale si medicale premium si la alte utilitati, fiind ideala pentru familii care cauta un stil de viata confortabil si linistit intr-un cartier exclusivist.

Unul dintre principalele atractii ale zonei Pipera este apropierea de scoli si gradinite internationale de elita, cum ar fi AISB - Scoala Americana, Mark Twain International School, British School, Olga Gudynn International School, Cambridge School of Bucharest, toate la mai putin de 10 minute cu masina.

Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil, cu o varietate de restaurante, facilitati sportive si supermarketuri precum Mega Image si Lidl, precum si centre comerciale precum Jollie Ville si Pipera Plaza, toate la 7-13 minute distanta. De asemenea, mall-urile mai mari, precum Promenada Mall si Baneasa Shopping City, sunt usor accesibile in 15-20 de minute.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 11
Suprafață utilă 700 m² (6 EUR / m²)
Suprafață construită 750 m² (5 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 5
Tipul clădirii Vila
An construcție 2003
Dispunere DS+HP+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 2.100 m²
Total teren 2.500 m²
Amprenta la sol 350 m²
Parcare înăuntru 2
Parcare afară 5
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
500.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de lux cu 11 Camere in Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare