De vanzare Vilă, 3 camere, Jolie Ville Gama Delta Impact, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 101251
19 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Casa cocheta, intr-o locatie prestigioasa din Iancu Nicolae

Ti-ai dorit sa ai o casa a ta? O casa croita dupa chipul si necesitatile tale, nu foarte mare, usor de intretinut, dar sa fie localizata in cea mai buna si valoroasa zona din Pipera, zona Iancu Nicolae, si chiar in apropriere de Jolie Ville.

Intr-o zona frumoasa, unde sa ai o curte a ta, de care sa te bucuri asa cum iti place: Sa ai un loc unde copilul sa se joace in siguranta? Poate ai un catel? Ti-ai dorit sa vii acasa si sa fie liniste? Daca ai raspuns ''da'' la aceste intrebari, te invit sa vezi ce-ti poate oferi aceasta proprietate.


In primul rand, ai tot ce-ti trebuie in imediata apropriere. Casa se afla la doua sute de metri de Complexul Jolie Ville, in cartierul Gamma Delta.
Un ansamblu consacrat de case, fiecare cu curtea proprie, formeaza acest cartier cu acces securizat. Pe aceste alei poti iesi linistit la plimbare, si primavara te poti bucura de mirosul tufelor de caprifoi care deja se catara pe gardurile vecinilor.

Odata ajuns acasa, iti poti parca masina in propriul garaj (in plus, exista statia de autobuz 301 care este la doar doua sute de metri, in capatul aleii!)
Cladirea a fost construita in anul 2003, pe un teren de 227mp. In anul 2020 a fost complet renovata din punct de vedere al finisajelor, incluzand si instalatiile electrice si sanitare.

O casa in care te poti muta imediat, fara sa mai treci prin chinul si corvoada unui santier!

Aceasta casa poate fi descrisa succinct asa: intima si cocheta. Toate camerele de locuit sunt dispuse catre gradina proprie, astfel incat sa te bucuri de liniste si spatiu personal, cu atat mai mult cu cat dispunerea incaperilor este decomandata.

Holul de intrare face distributia catre spatiile parterului, dedicat zonei de zi:
- Bucataria surprinzator de incapatoare (12mp). Mobila din lemn masiv este facuta de firma Mobexpert, iar geamurile givrate dau o nota eleganta lemnului de culoarea nucului. Culoarea calda a mobilierului este echilibrata de bejul blatului din Corian, ce se asorteaza cu plita si cuptorul Franke.
Mobila este completata de o masa la care stau comod patru persoane.
- Camera de zi (31.60mp). Acest spatiu amplu cuprinde atat zona de conversatie, cat si zona de luat masa, in legatura directa cu bucataria. Camera este foarte luminoasa, cu o fereastra ce priveste spre gradina ta. Un perete accent si plinta de la tavan dau o nota eleganta incaperii, al carei finisaj e completat cu parchet din lemn triplustratificat.
- Terasa inchisa (12mp). Terasa face legatura dintre spatiul interior si gradina, putand fi un loc minunat pentru savurat cafeaua de dimineata, sau pentru citit dupa amiaza, la lumina apusului.
- Grupul sanitar si camera tehnica sunt cele care intregesc planul parterului.
Scara imbracata in mocheta moale te conduce spre etaj si zona de noapte.
Din hol vei gasi:
- Dormitorul matrimonial (18.60mp)
- Dormitorul al doilea (17.40mp)

Ambele dormitoare au vederea catre gradina, iar apusul de soare le inunda cu lumina.
- Baia principala (7.00mp) cu o cada imensa, numai buna pentru relaxare dupa o zi lunga.
- O debara incapatoare, pentru depozitare sau care poate fi folosita ca dressing.
Casa beneficiaza de un pod, in suprafata de 45mp, care este un spatiu suplimentar perfect pentru depozitare, extrem de util.

Crezi ca aceasta proprietate ti-ar fi potrivita? Daca da, atunci vino sa o vezi cu ochii tai.
Poate ca vei constata ca nu e chiar ceea ce cauti, si atunci voi spune doar ca a fost o placere sa ne cunoastem.

Dar daca aceasta casa, cu un pret excelent pentru toate avantajele si extra-beneficiile prezentate, inclusiv cu gradina ta proprie - sunt exact ce doreai de ceva vreme, pentru a scapa de haosul din Capitala?

Atunci, s-ar putea ca aceasta sa fie proprietatea pe care o cautai demult, iar tie nu-ti ramane decat sa ma contactezi...atat de simplu!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 138 m² (2.080 EUR / m²)
Suprafață construită 170 m² (1.688 EUR / m²)
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2005
Clădire renovată 2020
Dispunere P+1
Gradină Privată
Total teren 229 m²
Amprenta la sol 92 m²
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila, 3 Camere, Jolie Ville de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne