De inchiriat Vilă moderna cu 4 camere in Iancu Nicolae-Pipera

2.700 EUR / lună
ID: 94044
28 Iulie 2021
Descriere

Vila cu terasa, garaj si gradina proprie

Vila cu 2 etaje si arhitectura moderna, situata in ansamblul de vile Moon Townhouse, localizat in partea din spate a centrului comercial Jolie Ville, in zona Iancu Nicolae-Pipera.

Situata langa centru comercial Jolie Ville, in Iancu Nicolae-Pipera

Avand o suprafata de 225 mp, vila pune la dispozitie 4 camere; la parter: un living open-space cu zona de dining si bucatarie deschisa, beneficiand si de un grup sanitar, iar la etajele superioare 3 dormitoare si 3 bai.

Printre facilitati se numara garajul, finisajele de calitate premium, terasa localizata la etajul 1, foarte spatioasa si gradina de aproximativ 100 mp, ideala pentru o familie cu copii.

Zona Iancu-Nicolae este situata in partea de Nord-Est a municipiului Bucuresti. Acesta este marginita la Nord de Soseaua de Centura si comuna Tunari, la Est de orasul Voluntari, la Vest de cartierele Baneasa si Aviatiei, la Sud de Lacul Tei.

Cartierul Pipera permite accesul rapid catre aeroporturile Baneasa si Otopeni, catre noua autostrada Bucuresti-Ploiesti, dar si catre zona comerciala Baneasa si platforma industriala Pipera, unde de curand si-au facut aparitia numeroase cladiri de birouri.

In ceea ce priveste transportul public, statia de metrou Pipera face legatura rapid cu centrul Bucurestiului, existand de asemenea linii RATB de suprafata pe bulevardele Pipera-Tunari, Iancu Nicolae si Emil Racovita.

In Pipera sunt prezente numeroase unitati de invatamant, Scoala Americana si British School fiind cele mai cunoscute.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață construită 225 m² (12 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2020
Dispunere P+2
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 101 m²
Total teren 204 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Moderna cu 4 Camere in Iancu Nicolae-Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare