De vanzare vila 5 camere Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 114581
7 Iunie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Comision zero
Descriere

In nordul Bucurestiului, la 200 metri de intersectia dintre Soseaua Pipera si Str. Iancu Nicolae, la distanta de maxim 5 minute cu masina de oricare dintre cele mai bune insitutii de invatamant privat din oras, o casa perfecta pentru familie isi cauta noii proprietari.

Avem acces direct din Sos. Pipera, pe o strada cu acces destinat doar riveranilor, inchisa cu bariera actionata prin telecomanda. Casa, amplasata in planul secund al bulevardului, astfel incat nu e nici la sosea, nici in capat de strada.

Haideti sa aruncam o privire de ansamblu asupra imobilului ce se vinde. Si avem asa:

-un lot de teren de 1100 mp, impartiti in 979 mp terenul casei si 121 mp sunt cota aferenta strazii, teren liber neocupat 718 mp, in timp ce diferenta reprezinta amprenta casei, a piscinei si a anexelor;

Casa, dispusa pe parter, etaj si mansarda;

-piscina din beton, inconjurata de terasa din deck;

-foisor.

Casa dispune de un garaj atasat, iar langa garaj un loc de parcare exterior.

Dispunerea camerelor pe fiecare nivel:

-parter: un minunat, spatios si luminos living, o baie generoasa, bucatarie de peste 20 de mp, garaj cu camera tehnica, loc de luat masa urmat de o camera de familie(loc de adunare si socializare); dar si o terasa generoasa;

-etaj: un dormitor matrimonial cu baie proprie si un balcon, urmat de doua dormitoare fiecare cu balcon propriu si o baie;

-mansarda: un spatiu de zi de 120 mp, generos, spatios, relaxant, un dormitor, o baie si spalatorie/uscatorie, de asemenea cu balcon propriu.

De altfel, asa cum a si fost folosit in trecut, spatiul din mansarda poate fi utilizat ca un apartament individual, fie pentru un tanar adolescent, fie pentru menajera interna sau bona.

Privind in ansamblu, casa are o arhitectura deosebita, este gandita pentru a oferi cat mai multa lumina naturala, un spatiu generos atat interior cat si interior. Totodata, arhitectul a creat cate o terasa sau un balcon la fiecare incapere, indiferent de etaj, astfel incat comuniunea cu natura sa fie cat mai prezenta si mai facila.

Casa este amplasata intr-unul dintre capetele terenului, astfel incat suprafata de teren ramasa libera este compacta si comasata intr-o singura parte.

Construita in anul 2008, de proprietari pentru ei, casa este un exemplu de executie in ce priveste calitatea lucrarilor executate. Totodata, casa provine dintr-o perioada in care constructiile se faceau diferit si asta in cel mai bun sens, pentru ca nu doar ca se respectau norme de calitate diferite, dar si constructia era realizata cu simt de raspundere, pentru ca se construiau pentru o viata!

Casa este racordata la curent electric, gaze, canalizare, in timp ce pentru alimentarea cu apa sunt utilizate doua puturi: unul ce alimenteaza casa, prevazut cu sistem de filtrare, dedurizare, pompa, iar ce-l de-al doilea destinat exclusiv piscinei si gradinii. Pentru alimentarea cu apa a fost preferata solutia put propriu, atat datorita faptului ca reteaua zonala suferea la capitolul debit, cat si pentru ca piscina si gradina sunt consumatoare mari de apa.

Incalzirea casei se realizeaza prin intermediul celor doua centrale termice proprii. Doua, deoarece suprafata casei nu permitea functionarea doar pe o singura centrala.

Destinatia acestei case consider ca este clara, cea de resedinta pentru a familie frumoasa, cu copii, o familie care sa aprecieze amplasamentul idilic pentru orice familie cu copii(proximitatea fata de gradinite, scoli, licee), vecinatatile, facilitatile casei, precum si arhitectura.

Cu siguranta insa, dupa ce va fi achizitionata si modernizata conform anului 2023, casa va reprezenta un motiv de mandrie pentru proprietar si admiratie pentru cercul de prieteni si cunostinte!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 350 m² (2.143 EUR / m²)
Suprafață construită 430 m² (1.744 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 2008
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 4
Gradină Privată 444 m²
Total teren 979 m²
Amprenta la sol 155 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 4
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Saună
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 5 Camere - ID:114581 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de vanzare vila 6 camere #121359 - BLISS Imobiliare ID: 121359 - 17 Aprilie 2024
de vanzare vila 5 camere #74047 - BLISS Imobiliare ID: 74047 - 17 Aprilie 2024